Skolekonkurransen er i gang

BTbatt har igjen startet skolekonkurransen for ungdomsskoler i Bergensområdet. Du kan melde på din klasse ved å sende en e-post til oyvind.askeland@bt.no med navn på klasse og skole.

 

Her kan du sende inn innlegg og holde deg oppdatert på hvem som leder konkurransen (Tabell vil komme etter hvert. Vi jobber med en ny og bedre løsning).

 

Følg også BTbatt på Facebook og Twitter!

 

Den klassen som får flest debattinnlegg på trykk i avisen vinner en klassetur til en verdi av 30.000 kroner. Det er altså all grunn til å være med!

 

På bloggen vil jeg legge ut informasjon og forsøke å holde dere oppdatert på utviklingen i konkurransen spesielt – og BTbatt generelt.

 

Konkurransen ble åpnet mandag 29. august og varer frem til og med den 29. november.

 

Lykke til!

Write us your thoughts about this post. Be kind & Play nice.
  1. Erling Svensson sier:

    Tirsdag 26. juli hadde NRK ett intervju med den saudiarabiske ambassadøren. Han kunne opplyse om at i Saudiarabia hadde man «omskolerings» leirer for personer med terroristiske synspunkter. Han tilbød i dette intervjuet Norge hjelp til omskolering av likesinnede borgere i Norge. Dette ble tilsynelatende slukt rått av NRK og resten av media eliten i Norge, det har i alle fall ikke kommet motytringer mot dette. Ettersom norske media åpenbart synes at dette er ok, så kunne vi kanskje la Saudiarabia teste dette opplegget på hr. Mohammad?