Hvor er de nå?

 

Michele Bachmann

Michele Bachmann på valgkampturné. Her fra Florida i august.

Og da mener jeg det ikke på en «hvor ble det egentlig av Fred Thompson, lurer på hva han gjør nå»-måte». Nei, helt konkret: Hvor er kandidatene i dag, og hva gjør de på?

Dette kartet fra Politico viser hvor kandidatene er, og hva de gjør der. I går, for eksempel, var Michele Bachmann i Des Moines, Iowa, for å tale på en Tea Party-happening. Jon Huntsman, derimot, var i Hudson, New Hampshire, for å snakke om jobbskaping.

Iowa, New Hampshire og South Carolina er de første statene som holder primærvalg. Kandidater som gjør det dårlig i disse valgene, har historisk sett et dårligere utgangspunkt for å ende opp som partiets presidentkandidat. Bachmann og de andre kandidatene blir derfor garantert ofte å se i disse statene de neste månedene.