Journalistens minnebok – En engel fra vest …

Dagbladet november 1986. Klikk på faksimilen.

«Vestlands-engelen». Det var tittelen på intervjuet mitt med Sissel Kyrkjebø i Dagbladet i november 1986. Sissel var 17 år, elev på Handelsgym og bodde på Lønborg. Etter MGP-finalen i Grieghallen i mai samme år, hadde hun sunget både a-ha og Åge Aleksandersen av banen. Den første platen hennes hadde rast ut i 160.000 eksemplarer i løpet av noen uker. Både gullplate, diamantplate og platinaplate var i boks.

«Jeg visste ikke at jeg var så populær. Jeg har jo en helt alminnelig stemme», sa Sissel i portrettintervjuet. Og lo. «Latter kunne gått rett inn på Norsktoppen, så vakker og velpleid er den», sto det i Dagbladet.

KLIKK PÅ FAKSIMILENE OG LES MER!

MER BERGENSIANA PÅ www.bergensiana.wordpress.com

 

Kommentarer