Masse å gjøre før jul?

FugeMasse kan gjøre MYE!

. . . Det er klart; presanger som skal lages, vinduer som skal poleres, bilder som skal sorteres, gulver som skal bones (!!?), vegger og tak som skal males! Hei, stopp nå en halv. Kanskje en skal kunne utsette noe av dette til januar? Det kommer jo alltids et nytt år, kjedelig om alt er gjort til da. Men selvsagt, en forbedring som ikke tar all verdens med tid? Her er ukens

HÅNDVERKERTIPS:Kriker og kroker, særlig i overganger mellom lister og vegger og tak, lyse farger, så er det ikke særlig pent å se disse sorte stripene, altså gliper. Jeg er sikker på at nettopp DU kan se rundt deg og skjønne hva jeg mener. Det er ganske mange som glemmer dette når de pusser opp (særlig de som ikke har sett oppussingsprogrammer på TV2 🙂

Vel, fuging med akryl er en svært viktig del av oppussingen må vite, og det kan lett sette prikken over i’en når alt annet skinner så fint. Om du ikke har fra før; skaff deg en god fugepistol, de finnes i alle prisklasser OG kvaliteter. Jeg har mange forskjellige, og det er vel og bra for en finner jo ikke alltid den en ser etter. . .

Gjør slik: Skråskjær tuten litt helt fremme, trykk jevnt mens du holder pistolen mot den fæle sprekken som skal fjernes, ha en bøtte med lunkent vann i nærheten, dypp fingen i denne og skli bortover med én gang. Tørr fille tørker du hendene på. Lister mot tak og vegg ser allerede bedre ut, derfor; har du annet å gjøre som nevnt over, kan du utsette den store malejobben til neste år.

Det finnes selvsagt mange forskjellige akrylmasser på slike patroner, de fleste fungerer fint, noen tørker raskere enn andre. Spør i din favorittfargehandler, de bør vite beskjed.

Og, om du går igang; LYKKE TIIIIL!

SE KÅ FINT DET BLIR!

Kommentarer