Gjenbruk i mørketiden

I fellesrommet i vårt mangslungne kontorfellesskap hadde vi lenge diskutert belysning; behovet for lys er jo konstant, og nå om vinteren spesielt. Og, siden vi er et knippe med bedrifter i de kreative fag kunne det ikke være hva som helst.Interiørarkitekt Elisabeth Ellefsen kom opp med denne geniale løsningen; 12 ribbete lampeskjermer med enkle lyspærer! Sånne skjermer har en jo gjerne på et loft eller i kjelleren (bare spør meg!), antakelig med et noe slitent og trasig velurtrekk. Eller en kan finne på loppis og hos våre venner på Fretex? Vi er i alle fall superfornøyd med en såpass enkel lampeløsning, det er én dimmer til hele bunten med lamper, og som du ser på bildet er de i ymse størrelser og fasonger, og henger i litt forskjellige høyder. Det hjelper at takhøyden er 3,50.

For å få det lette preget ble skjermene først spraymalt i hvitt – PS, husk å dekke til alt det som IKKE skal spraymales. Sånn spraymalingståke har en tendens til å legge seg fint både her og der. . .

For ordens skyld, joda, vi fikk en elektriker til å koble disse ledningene sammen i en ordentlig boks.

Knallkjekt, spesielt for oss som ellllllsker gjenbruk :–)

Kommentarer