Takmatt? Hva er så dét?

Jeg har lenge brukt såkalt takmatt for å hvitmale tak. Da er gjerne glansgraden 3. Nå har jeg gått over til 2, og særlig i tak er dette faktisk en forskjell, riktignok subtil, men absolutt synlig. Eller følbar? Glans 2 er i alle fall helt refleksfri, nesten som nysiktet hvetemel (i disse bakekaketider. . .) PRØV SELV, neste gang du maler tak. Ja, for denne nevnte Pure Color, den er riktig så kostbar, dét er vel ingen hemmelighet. Og sånne matte takmalinger koster ikke all verden. I taket skal man jo heller ikke opp med sine skitne fingre, kanskje juletreet lager grønne flekker akkurat nå til dags?


Aporopos skitne saker, her kommer

HÅNDVERKERTIPSET

Når du så skal i gang å male veggene, kanskje til og med sparkle og pusse. Har du el.-lokk på veggene, ikke prøv en gang å male inntil! Ikke kast tiden bort på å teipe rundt de, det blir ikke fint. Skru av lokkene, kjør de i oppvaskemaskinen! De blir som nye. Lurt å skru av de bittesmå skruene før denne vasken, så slipper disse å sette seg fast i maskinen 🙂 Legg så lokkene i en gjennomsiktig plastpose og skru de på igjen når alt er ferdigmalt!

Kommentarer