Sesongstart Tid for Hjem

Ja, da var vi igang igjen; åtte prosjekter vi har spilt inn i løpet av 2010 skal sendes hver onsdag kl 20.00 nå i vinter. Dette er den syvende sesongen med Tid for Hjem, noe som skulle bli rundt 50 programmer alt i alt.

Nytt av året

… er at programmene har dobbelt så
lang sendetid som tidligere! Med innlagt reklamepause mellom to bolker! Så vet dere dét. En skulle jo tro at dette gjorde jobben vår dobbelt så lang og omfattende. Men til dét kan jeg vel si at vår jobb alltid har vært dobbelt så lang og omfattende!! Det finnes rett og slett ikke mer tid i løpet av de fire innspillingsdagene til at vi kunne jobbet enda mer. Fire døgn er vel mer beskrivende. Nå får jeg vel arbeidstilsynet etter meg . . .  🙂

Men som jeg har sagt før og sier det igjen; oppussing skal være SKØY! Arbeid i fellesskap gir energi og glede; det å skape noe sammen, å forandre noe fælt til noe fint, og sørge for at noen blir glade og til og med overrasket – se dét er jo givende.

Det beste med lengre sendetid synes jeg, er at det blir mer tid til å utdype saker vi gjør, både ang teknikker og produkter, fremgangsmåter osv. Ikke minst for oss som kanskje har brukt mye tid på å lage og å snakke om et eller annet; så ser vi programmet og så blir det ikke plass til å nevne det en gang!! Så 50 minutter blir sikkert litt mindre heseblesende? Se selv!

En annen artig ting er at Kjersti Bergesen skriver egen blogg om prosjektene. For de som vil vite hva som skjedde – kanskje/helt sikkert også en del av det som ikke ble filmet, kanskje til og med noe de involverte helst vil glemme. Følg med på Tid for Hjem sine nettsider på tv2.no. Her blir det både nettprat om programmene, konkurranser etc. osv.

Jeg skal selvsagt prøve å svare så godt JEG kan her, om dere  kommer med spørsmål. Premier tror jeg vi får komme tilbake til 🙂

Mer nytt av året er; ny vignett, ny musikk (by Kjersti Bergesen), ny logo.

Såh, bli med på Sotra i kveld

det blir både mas og sprell

når Stein skrur på gips

og Kjersti gir tips

fisker Einar både lyr og makrell!

Helt sant, altså, bare se selv, i kveld!

Kommentarer