«Kasta kniva kasta gafla!»

…Eller kanskje heller «Ta et glass!» Var innom et sted og så denne lampen, som har bestikk som henger ned foran lyskilden.

Tenkte det var en grei måte å oppbevare spiseverktøyet på i et minimalistisk kjøkken uten skuffer og skap? Men her ser det dog ut som om kniver, gafler og skjeer er skrudd godt fast. Hmmm, kan den plasseres i oppvaskemaskinen som den er, støvete og fettet blir den vel lell? Kommer den også i luksusutgave i sølv (Hardangermønster m.v.)?? Eller en «ta-med-på-tur-utgave» med plastbestikk? Trodde kanskje det var Philip Starck som i sitt idérike univers hadde plassert bestikket over bordet, og VIPS, en ny bestselger!! Les mer om lampen her. Fant en liknende lampe på denne siden med mye artige saker, og her er bestikket av tre! Sjekk ut!

Ekstra middagsgjest, no problemo

En sånn glasslampe virker mer inviterende i så måte; her kan en nappe ned et nytt glass etter behov, etter antall viner som skal smakes, gjester som skal bedrikkes osv. Lett å variere, feks høye hvitvinsglass vår og sommer, svære rødvinsglass hele mørketiden? Champagneglass kan òg brukes, kanskje en egen ring for sherryglass, om det er nok plass. Og så med så lekker tapet i bakgrunnen, nei har du sett! (ja, selvsagt malte vi veggen sort først; skikkelig fett!) En kan nærmest høre svanens kvekking (kvekker en svane?!?), og tanker om en deilig piknik i det blå dukker muligens opp. . .

Fant flere lignende lamper på vårt kjære nett; noen kanskje ikke du har sett? Se her

Kommentarer