Vegg-surfing

Måtte bare vise frem hva han holder på med over there, den tidligere omtalte læremesteren min, Steve Boyleston. Han er i aller høyeste grad en superdyktig håndverker, men kreativ kunsthåndverker er sikkert mer dekkende. Hva med kaffebord i surfestil – 50-talls retrolook, mahogny med håndpolert oljefinish. Han hadde laget et par sånne og hadde de utstilt på et galleri i Massachussets, og fikk deretter en kjempeordre av en riking som hoppet opp og ned av begeistring. Ser han for meg, høvlende på regnskogsmahogny, er sikker på han gjerne skulle hatt min hjelp. Lenge siden vi var on-the-road – kjørte sør-statene rundt med tapetruller og malerkoster, i små og store byer, trålte alskens antikvitetshandlere og pantelånervirksomheter på jakt etter godbiter av møbler eller gamle gitarer. Good ol’ days!

Aller helst vil jo Mr. Boyleston komme til Norge og være med på Tid for Hjem, laget bruksting av rekved og kanskje litt outrerte treverksaker – hva tror dere? Er dette en god idé? Skulle jeg fornorsket surfekonseptet (det er jo ikke såå utbredt ennå, med unntak av Jæren muligens); laget kaffebord av utgamle ski? Kommode med bindinger til skuffeåpnere osv. Idéer mottas med TAKK 🙂

Han fikk også et oppdrag i et gedigent sommerhus; lag noe sprekt hav/bølge/maritmt! Dét må jeg si han klarte, man kunne bli redd for å bli tatt av bølgene? Eller kanskje man hver dag står opp og går og TAR BØLGEN? Av ren og pur glede? Hva tror DU?

Vet ikke om jeg skal vise det til noen av våre fargerike interiørdesignere i TFH, som av og til skal overgå hverandre; noen ville gjerne spunnet videre på denne ideen; vi kunne laget vinduer av store hai-kjefter, som vi selvsagt lager selv; kryssfinér, kanskje skinn? Tapet-tenner? Hjelpe meg. . .  Men i alle fall; det er lov å være sprek, på minst én av veggene i huset. Begrepet fondvegger kan jo tolkes og utbroderes til det en ønsker det skal være. Mal fritt rett på veggen. Evt finn et bilde/foto du er spesielt glad i, print det på transparent A4, lån en overheadmaskin som ellers står og støver, projiser det på veggen, finn frem fargene og vær litt «brave». Du får garantert noe ingen andre har. PS. Det trenger ikke være bølgeskvulp. Fortell meg hvordan det går. Og som jeg har lært å si av Eli; Lykke tiiiiiil 🙂

Kommentarer