Dilla på Kroko?

Hmmm, gifti snake eller bare fali kroko? (Borge?)

Eller andre ville dyr; sebraer, gnuer, noen gamle løver

Croco cotto? Litt sånn hummerrød

som står og støver, eller kanskje noe som likner KYR? Raske på foten, når de glefser etter. . . ja, foten, en gepard eller fetter leopard, trenger ikke koste en milliard. Tapet kan det bli likefullt, dog best om det er imitert, ser ut som det er godt preparert, dyrene i jungelen er der fremdeles, selv om – er man rik nok klarer man sikkert å skaffe seg ekte vare, hvem vet? Krokodillen vet best, når den svømmer rundt og håper på å treffe på en hest. Da blir det fest!

Disse tapetene fra Élitis har i alle fall det meste av de ovennevnte dyr, den ene heter Big Croco; den med pels heter Mémoires. Det kan bli ganske så effektfullt å få noe sånt på veggen, hva tror dere?!? Man skal vel helst ha hatt et opphold i Afrika før det er legitimt å gjøre alvor av det, hva? En safari med leirbål under fantastiske stjernehimler med ulingen av hyener i det fjerne (som nærmer seg. . .), og duften av all verdens tropiske blomster topper det

TapåmegTapet!

du har sett av vill natur.

Jeg vet at Élitis fås på Hjem Kjære Hjem og Indesign, men jammen skal jeg si de har fått et propert utvalg på gode gamle Carlsen i Dræggen! Her er det en interiørleverandør som nok er mest kjent for sine tepper og gulvbelegg; nå er det brushet opp og har et godt utvalt i ulike tapeter (Borge, (stort utvalg til rimelige priser, sjekk sortiment her) Cole & Son m.fl), maling og utstyr, i tillegg til en fin showroomavdeling med både møbler og tekstiler dandert så fint så. Lett å bli inspirert, rett og slett. Og jeg klarte å komme meg ut igjen, like hel, uten krokodillebitt eller sebraslev!

Priser? Jeg vil si relativt overkommelig, men dét er jo alltid veldig relativt, hva som regnes som rimeligoverkommeligbillig. I alle fall priser pr rull fra 1195,- til 5995,-. (rullen er 70 cm bred og 10 meter) Det ser ut som «løven» er den som gir høyest pris. Men den er jo tross alt jungelens konge, ikke sant?

En hale?

(Sjekk VP 659, Mémoires).

Om du heller vil bli lugget av en ape, kanskje få en kokosnøtt i knollen, så er jo denne fra Cole & Son med gull og lyseblå en schläger! Uansett, at dyreriket også er sterkt representert på veggdekoravdelingen er soleklart. Så får en like det eller ikke  🙂

 

Håper på hjelp fra Taaaaarzan

Setting bak moskitonettet

 

Kommentarer