Frekk Hekk? Sjekk!

Hmmm, bare meg som tenker Hair?

Nå i disse tusle-i-hagen-tider, stelle og gjødsle og få-til-å-vokse. . . . Måtte bare vise denne, synes den er et herlig VELKOMMEN INN bilde! Jeg er selv svak for frodighet og overgroddhet (bruker knapt nok den hagesaksen på landet selv), og smilte i sjegget da denne dukket opp i Os-traktene. Og, se på lysthuset overfor! Her er noen som vet å kose seg.

Bøk til Lyst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selv er vi strålende fornøyd med inngangspartiet på tunet på Askøen, kaprifolen har fått vokse vilt over hele inngangspartiet, du vet den slyngplanten med blomster som dufter sååååå godt om kvelden. Porten laget jeg etter modell fra den gamle pil råtne, som ikke var kastet, men brukt som en del av stakittgjerdet. Som jeg STRAKS kommer tilbake til – lover!

Blant sjasmin og kaprifoler, rips og fioler

..og portvinen nytes i porten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duft av sommer

 

 

Kommentarer