Utegolv Utenlands

 

Downtown Nice; Avenue Jean Médecin, kontrastfarger og bølgefeel

Ja, jo, det er ferie, oui, Yess, SI, CERTO!!! Beklager min absensia:-)

 

Og det er herrrrlig, reise ut, å se andre land, spise annen mat, treffe og oppleve andre folk i andre liv, med kanskje helt andre måter å gjøre masse rart på! Så også når det gjelder innredning, vedlikehold på hus og hage, fargevalg og materialvalg, stil og innfall vs. tradisjon. Med andre ord; herr Nilsson med følge har meget å henge fingrer og øyne i! Om vi kan si det/se det sånn!

Så litt inspirasjon herfra; har du tenkt å legge nytt gulv ute? Synes du også at naboens betongstein (belegningsstein!? Heter det dét?) er litt dølle? Kanskje du skulle gjort noe littegranne sprekere? Men hmmmm, hva? Kanskje du endelig skal bruke noen av alle de steinene du dro med deg i ryggsekken på de første interrailturene dine? Fra Grekenland og Italiens deilige strand? Eller du samler på stein fra fjell du har besteget? Selvsagt går det nå an å få tak i ganske mange fine typer stein og såkalte dekorstein fra diverse utsalg og steinsenter – har dere fulgt med på Tid for Hjem?? vi har nå brukt litt av hvert.

Château Grimaldi i Antibes, Sør-Frankrike, huser Picassomuseet

...built upon the foundations of the ancient Greek town of Antipolis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lerkefin, så smal som spaghetti, siste skrik i plankegulv?

Hardtrampet sand og stein, riktignok marmor, det enkleste er ofte. . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totrinns kjapp trapp, MED fargetrapp!!

Heller ingen slapp trapp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Albengo, It., middelalderfestival i gamlebyen

Hellelagt prestesti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uteplass med blomster hele året!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer