Mitt/ditt, delt med stakitt

Kom inn, eller forsvinn (som man sier til geiter. . .)

ENNNNNNNNNdelig; dette har en tenkt på så lenge så lenge. Gjerdet på landet hadde blitt satt opp en gang på seint 50-tallet, i alle fall 1960-tallet. Før trykkimpregnert-perioden, og langt mellom vedlikehold i flere tiår. Så det måtte gjøres noe. Egentlig synes vi det var ganske fint, slitt, ja, og ikke bare shabby, litt mer sånn shabby shit. I alle fall så pass slitt at våre kjære firbente,stangende og gnagende geiter etterhvert så sitt snitt; en løs spiker, et hode innenfor, så en fot, og en til. Og alt innenfor så de på som SITT. SHITT! Her måtte sterkere lut til; over 500 meter med 73 x 23 mm, tverrliggere og stolper, pakkevis med spiker og bolter. Hurrrrra.

Det skøyeste med å vite på forhånd hva du trenger til en større jobb er å ringe litt rundt, få et par pristilbud, og så klinke til når prisen er god 🙂

På Geiten kunne jeg hente tilhengerlasset ferdig pakket, bare å kjøre det ut på Askøy. Geitene stod allerede og ventet. Og de lot seg ikke be to ganger; like etter jeg hadde lempet materialene over gjerdet, begynte de å teste ut hva dette var, om det var no’ spisandes?! Hmmm, her måtte jeg handle raskt, ville ikke forgifte disse søte feene med trykkimpregnert allerede første dagen.

Til gards med mange mange meter grønt!

Dette ekke ditt, det skal bli mitt stakitt!

Du, det gamle gjerdet smaker nok best!

Mye jobbing i dagene som kom, kommer mer bilder og noen lure triks om kort tid!

Ha fiin dag i solen!

Kommentarer