To be fond of something

Synlig forandring på kort tid

Fondvegg. Endevegg. Veggen i dypet. Veggen en ser når en «tar inn» rommet. Hmmmm. Her hadde herr og fru kjøpt helt ny leilighet, alle flater i (den kjente og kjære?) eggehvit/S0502-Y. Dvs taket kritthvitt og ca to cm ned på veggen, slik jeg har sett mye av i såkalte listeløse hjem. Men her var himlingen ganske forseggjort, som du ser på bildet; en kasse med spoter i går rundt hele rommet. Bryter opp flaten og gjør rommet mer interessant. Men i alle fall var det kanskje litt mange samme-nyanse-malte-vegger; to ruller med mønstret papirtapet ordnet jo på dét. Og fargene (brun, beige, jord. . .) går igjen i både eikegulvet, spisebordet (jernbanesviller fra det fjerne Østen?) puter og anna stasj, formene i tapetet gjentas i den fiiine gitaren og. Fodvegg. Fort gjort, og gjerne med tapet, som mange sikkert vet!

Musikk til arbeidet, i alle fall til pausene !

Kommentarer