Messe med MASSE

Dette blir topp! Masse flott, nytt og spennende, til heim, til hytte, noe for øyet og masse til nytte! Her er hva arrangøren selv sier om arrangementet på siden sin:

Et mekka for designinteresserte og en riktig så fyldig godtebutikk for interiørentusiaster er hva du kan forvente deg av den nye Interiør & Boligmessen. Messen vil huse en rekke lokale forhandlere, så vel som nasjonale og internasjonale produsenter og designere. Her kan du se, ta på, spørre, lytte, lukte og handle. Messen vil i tillegg til et mangfold utstillere krydres med innbydende kafefasiliteter, kunst, spennende lanseringer og foredrag.

Trude Vaaga er prosjektleder og blogger om messen, sjekk den ut HER!

I den lille grad jeg har bidratt, så er det å designe disse resepsjonsdiskene, finne farge i samarbeid med Trude; SJEKK fargen!! Og så har Stein og Sæbø Bygg & Interiør as håndtert, produsert og lakkert deskene. Nærmere bestemt sprøytelakkert; gode å ta på, kom og kjenn selv, da vel!

Stein og meg og diskene, el. deskene, som skal på messen i helgen!

Kommentarer