Tid for hjem igjen

Såh, straks klart for en ny sesong med interiørfiksing som bare vi gjør det 🙂

For de som følger programmene kan jeg trygt love at i år blir det sååååå bra! Prosjektene er svært gode og varierte; kjøkken, allrom, gang, stue, garderobeløsninger, soverom! I designerstallen har vi John, vår kjære danske designer som har løst mange av utfordringene i flere år nå, Andreas Engesvik, stilsikker og energisk, og til slutt et nytt bekjentskap; Karin Faber, fargerik og superkreativ stockholmsdesigner som får beboerne til å gispe av overraskelse og glede. Kjersti Bergesen har løst to misunnelsesverdige hageprosjekter, så det er bare å benke seg i godstolene hver tirsdag fra i morgen og fremover.

Gunnar, Andreas, Einar, Endre og foran Kjersti

Håndverkerne har også vokst; som ny hovedsnekker/byggmester har vi Andreas Nygård, bare vent og se!!! Elektrikeren Gunnar Fjellestad er med oss HELE tiden, og han tegner og forklarer mer enn tilfellet har vært før (hurra, mannen kan også male!!). Til slutt har vi fått med byggmester og tømrer Endre Mårstig, en racer med hammer og sag! Så, Kjersti og jeg har nok å gjøre vi også, så hvis du blir smittet av stå-på-arbeidsglede, så blir du med oss på oppussing i norske heimer!

Følg ellers Kjerstis blogg om hvordan, hva og hvorfor tingene ble til. Den vil du finne på DENNE SIDEN

Tid for Hjem har også egen Facebookside HER

Og om dette ble for mye reklame? Kunne ikke dy meg 🙂

Skal uansett prøve å utbrodere litt om det vi holder på med fremover, en del håndverkertips og -triks er det klart at det blir.

Kommentarer