Vinkelvenn

Hadde aldri trodd jeg skulle få festet den nei!

Av alle som driver litt mer enn gjennomsnittet med handyman-stuff, så er det særlig ett verktøy en aldri kommer utenom. Ja, det er flere verdt å nevne, men den batteridrevne skrumaskinen er en god venn, nærmest som en høyre hånd enkelte ganger. Og driver man mye med håndverkssaker og ombygging og møblellaging og montering, så kommer en av og til i skikkelig knipe; det er ikke plass til den kjære skrumaskin, selv om noen av dem er aldri så små og nette. Noe som trenger skruer står for høyt oppunder taket, for tett ved siden av noe annet som står i veien osv osv.

Sånn ja

DA er en sånn vinkeladapter-dings supersmart. Vi i Tid for Hjem kaller det en vinkelbetvinger, og det sier vel det meste. Du kan i alle fall komme til i trange områder og skru på plass det du skal.

Litt seint å ønske seg til jul, men det kommer kanskje en bursdag snart? Og plutselig er det jul igjen. Løp og kjøp 🙂

Neste innlegg handler om å fornye ditt kjøkken. . .

Kommentarer