Kom mai, du skjønne, travle og milde

Sjonglering med tid, oppdrag, oppmerksomhet m.m.. . .

Hei der, boligbloggleser, du som lurer på om Einar dro sin kos, utenlands kanskje, i dekning som det heter, ny adresse, med kemner og fut i hælene og frustrerte kunder med halvgjorte jobber igjen her hjemme?! Neeeida, ikke akkurat slik. Men at det har vært litt over gjennomsnittet travelt (og gjennomsnittet er allerede noe for høyt) skal være lett å innrømme.

Full fart/stille og rolig

En håndverkers største utfordring er jo å ha nok å gjøre gjennom hele året. Særlig når en driver for seg selv som jeg jo gjør. Det å skaffe seg det arbeidet som skal fylle hverdagen til enhver tid er liksom det viktigste; intet arbeid – ingen inntekt. Og for meg og de som har drevet selvstendig i mange år, så er det vanlig at noen perioder i året er HELT rolige  (altså ufrivillig «stille og rolig»), og noen perioder som er HELT TEXAS – aktiviteten på spreng og døgnet liksom aldri har nok timer og alle skal ha tak i en samtidig og en gjerne skulle være tre steder hele tiden og mobiltelefonen gløder mot ørene når den ledige hånden skal tapetsere, skru, løfte osv osv.

Så tittelen her er helt reel; mai er i særklasse når det gjelder travelhet for en som jobber i interiørbransjen. Det er akkruat som om de fleste venter med å kontakte en før i slutten av april, og spørsmålet er som oftest om det er mulig å få fullført et arbeid før 17. mai (ja, det er jo typisk). I alle fall før juni. Og, har man litt problemer med å si nei, så blir det gjerne litt mye løping og logistikk og nesten ferdige jobber over det ganske land. Huff; det høres ut som om jeg klager – overhooodet ikke!! Det er jo kjekt at folk vil ha dine tjenester, at du er velkommen inn i folks heim, at de vil du skal gjøre det vakkert i omgivelsene der de ferdes. Ja, og når vi snakker om å ha det travelt:

NY SESONG!!! Nr 9 rett og slett

Selvsagt er vi heldige som skal i gang med nok en sesong med Tid for Hjem, vi gleder oss alle som én! Det blir skikkelig gøysi jobbing døgnet rundt og tryllefiksing av stygge og slitte hus og rom! Det første vi skal gjøre er å endevende en liten blokkleilighet i suburbia; gled dere alle som har kritisert oss for bare å jobbe i svære hus med hage og gjesterom og bad i alle hjørner. Vi skal lage varierte programmer med forskjellige problemstillinger og størrelser og i det hele tatt. Gled dere!

Aporopos jobber og oppdrag; det er ikke rart jeg ikke klarer å si nei til en del saker, noen oppdrag er jo bare sååå skøy å få være med på! Jeg tar bilder hele tiden og skal selvsagtfølgelig blogge om dem, bare vent bare vent; coming up soon!!

Kommentarer