Jeg var mobberen

Da jeg gikk på barneskolen var jeg en såkalt mobber.

Foto: Colourbox

Det begynte da vi fikk en ny jente i klassen. Jeg hadde noe imot henne, men jeg visste ikke hva det var – og vet det fortsatt ikke. Jeg sa slemme ting og oppførte meg dårlig mot henne. Andre så på meg som en søt og snill jente, men da hun ble en del av klassen viste jeg det motsatte.

Les mer fra BTbatt på Facebook og Twitter

Læreren min tok tak i det, noe jeg er utrolig glad for. Hun snakket grundig med oss og det var alt som skulle til før jeg sa unnskyld og aldri plaget henne igjen. Vi fikk flere jenter inn i klassen i løpet av barneskolen, alle ble utsatt for en eller annen for mobbing, men ikke fra meg.

Jeg hadde forandret meg, og nå var jeg den som prøvde å stoppe dem som mobbet. Dette viser at en lærer har veldig mye å si for mobbing. Min lærer hjalp meg!

Kommentarer