– Barnevernet vil ta meg

Jeg vil egentlig skulke skolen og låse meg inne på rommet slik at Barnevernet ikke kan ta meg – men det tør jeg ikke.

ILLUSTRASJON: ØIVIND HOVLAND

Jeg trodde at alle barn hadde rett til å bli hørt. Det har jeg lest et sted, men jeg opplever det ikke sånn. Barnevernet vil at jeg skal flytte fra mamma fordi de mener hun har gjort sånn at jeg muligens har ADHD. Men det er ikke hennes feil!

Barnevernet tok meg vekk hjemmefra selv om jeg sa at jeg ville bo hos mamma, og jeg fikk ikke komme hjem igjen før vi hadde vunnet rettssaken. Da ble jeg glad.. Nå gråter jeg hver kveld fordi Barnevernet vil ha en rettssak til. Jeg vil egentlig skulke skolen og låse meg inne på rommet slik at de ikke kan ta meg – men det tør jeg ikke. Jeg er ikke sånn.

Jeg har det fint hos mamma.

Jeg har sagt mange millioner ganger at de ikke trenger å tenke på meg. Jeg har det fint hos mamma. Det er ting jeg har inni meg som er vanskelig. Jeg trodde at Barnevernet skulle gjøre sånn at barn skulle ha det bra, men jeg har det jo ikke bra nå! Jeg har det ikke bra fordi de ikke gir seg. La meg være i fred.

Kommentarer