Ble slått ned av mobberne

På nyttårsballet fikk jeg et slag i bakhodet av en i gjengen som mobbet meg. Jeg gikk i bakken, og alt ble svart.

ILLUSTRASJON: COLOURBOX

Jeg er blitt mobbet siden jeg var ganske så liten. Min lubne kropp og min guttete måte å være jente på, har gjort at folk konsekvent har hakket på meg. Jeg har alltid vært en guttejente, noe som både venner, bekjente og til og med ukjente mennesker har slengt dritt om. Etter hvert som jeg ble eldre, tok jeg inn alt som ble sagt på en helt annen måte enn tidligere. Mye er blitt arr for livet.

Nå er jeg 16 år, og jeg blir fortsatt mobbet! Per i dag har jeg tre venner jeg kan stole på. På skolen kaster folk tingene mine i do, i tillegg til at de ser stygt på meg og ler av meg når jeg passerer dem i gangene. Ingen utenom de tre vennene mine snakker med meg, og dette gjør det ubehagelig for meg å gå på skolen. Jeg har byttet skole to ganger på et halvt år nå.

Da jeg gikk på den første ungdomsskolen oppsto det en krangel med en venninne som førte til at vi ikke snakket sammen på seks måneder. Plutselig ble hun venn med noen som var ett år eldre, og disse var «de populære» på skolen. Disse menneskene gjorde livet mitt til et rent helvete. Jeg var redd for å gå på skolen, og jeg var redd for å gå ut å være med venner på fritiden. Da det nærmet seg nyttårsballet ønsket jeg mer enn noe annet å delta. Jeg pyntet meg, og da vi kom dit gikk vi gjennom en smal gag for å komme til dansegulvet. Der sto de populære jentene og guttene, og en av dem slo til meg, og kastet brus på kjolen min. Jeg kom meg videre, men like etter fikk jeg nok et slag i bakhodet. Jeg gikk i bakken, og alt ble svart.

Jeg ringte mamma og hun hentet meg. Der gikk grensen, og etter en stund byttet jeg skole. Jeg har ikke gått på et eneste ball siden dette skjedde, jeg er livredd for at noe slikt skal skje igjen. På min nye skole fant jeg noen venner som jeg ble utrolig glad i. Da jeg måtte flytte igjen fikk jeg flere telefoner fra medelever som lurte på om det var sant at jeg røykte hasj og var gravid. De nye «vennene» mine var ikke til å stole på. Disse usanne ryktene gjorde meg sint og lei meg. Hvordan skal jeg stole på noen igjen?

Kommentarer