For få treningskamper?

bildeBrann møter Start i dag på Fana Stadion, og for første gang siden Brann møtte LøvHam 2. februar blir det mulig å se Brann i Bergen. Brann har i år spilt færre treningskamper enn i fjor. Spesielt nå i det siste. Siden Brann røk ut av Royal League 1/3, har Brann kun spilt en treningskamp (mot Viking 26/3), og da med et tilnærmet B-lag.

Knut Langeland skriver i dagens avis angående den manglende kamptreningen: «Hvis det er viktig å drille et lag, og vesentlig for en antatt førsteellever å øve i kampsituasjon før sesongstart, er Brann åpenbart i trøbbel. Det gjenstår å se i hvilken grad mangelfull planlegging og utilfredsstillende forberedelser slår ut».

En pekepinn får vi i dag.

Hva mener du om Branns sesongforberedelser? Har de spilt for få kamper? Har sesongoppkjøringen vært for dårlig planlagt?

P.S. Her er en oversikt over årets vinterkamper.

Tags: , , , , , ,

Kommentarer