Blir de nå?

bildeDet er merkelige tider dette her. Det som var svart er blitt hvitt, det som før var nei har blitt ja. Alt er snudd opp ned. Brann har blitt et vinnerlag. Et lag som innfrir. De topper tabellen og de er klar for gruppespill i Uefa-cupen. Uvirkelige og helt fantastiske tilstander.

Og med denne fremgangen åpner det seg nye muligheter, tror jeg. Det har lenge, mer eller mindre offisielt, vært klart at Martin Andresen, Erik Huseklepp, Robbie Winters og Ramiro Corrales ønsker seg bort fra Brann etter denne sesongen.

Erik synes han får for lite spilletid, Robbie lengter de hjem til de britiske øyer, Ramiros kone synes det regner for mye i Bergen, og Martin Andresen har ikke hatt den nødvendige tilliten til Mons Ivar Mjelde.

Men er det noen av dem som virkelig ønsker å forlate dette fantastiske laget nå? Med Uefa-cup i år og muligheter for Champions League-spill til neste år, er Brann i øyeblikket Norges suverent mest attraktive klubb.

Hvorfor reise nå gutter? Vi trenger dere alle. Bergen er en herlig by og i dag skinner solen. Og når det gjelder Mjelde, Martin. Samspillet mellom dere fungere jo perfekt. Jeg har selv lært å bli i glad i mannen. Ja, i dag tror jeg faktisk at jeg elsker ham!

Tags: , , , , , , ,

Kommentarer