Mer dameproblemer for Cain


Georgia Woman Claims 13-Year Affair with Herman Cain: MyFoxATLANTA.com

Herman Cains dameproblemer vil visstnok ingen ende ta. Nå har en kvinne i Atlanta gått ut på Fox News Atlanta og påstått at hun har hatt en 13-årig affære med presidentkandidaten som endte for åtte måneder siden. Kvinnen, Ginger White, hevder hun møtte Cain da han var president i National Restaurant Association på nittitallet. De to skal ifølge White ha møttes jevnlig. Hun ga Fox News et telefonnummer som stasjonen sendte en tekstmelding til, og Herman Cain svarte med å ringe opp igjen. Kandidaten innrømmer at han kjenner kvinnen, men benekter at de to har hatt en affære.Flere medier rapporterer at White har vært involvert i søksmål og har blitt beskyldt for løgn og upassende oppførsel tidligere.

Kommentarer