Vil Murdoch hjelpe Santorum?

 

Fox News-eier og mediemogul Rupert Murdoch har nettopp skaffet seg en twitter-konto, og den har han brukt til å gi støtte til Rick Santorum. Murdoch tweetet rett før valget at Rick Santorum er den «eneste kandidaten med en genuin visjon» for USA. Dersom Murdoch og hans News corp-medier, inkludert Fox News, The New York Post og Wall Street Journal, kaster sin støtte bak den tidligere senatoren fra Pennsylvania, så kan dette bli interessant.

Inntil mars i fjor var Rick Santorum en betalt kommentator for Fox News. Nyhetskanalen suspenderte avtalen etter at Santorum kunngjorde at han stilte som presidentkandidat.

Mange har påpekt viktigheten av å vinne det liberale medier nedlatende kaller «The Murdoch Primary». Murdochs medier har hittil ikke gitt sin støtte til noen av kandidatene, men det kan bety mye for Santorum dersom de nå velger ham som favoritt. Utenfor Iowa har Santorum en svak organisasjon, og han vil trenge mye oppmerksomhet dersom han skal samle inn nok penger til å ta opp kampen med Romney.

 

 

Kommentarer

Ingen svar til “Vil Murdoch hjelpe Santorum?”

 1. Erlend 4. januar 2012 på 13:16 #

  Murdoch ønsker bare dem som passer hans politiske bilde som er et forvrengt egoistisk syn hvor de rike er dem som tjener mer og de fattige ikke er noe annet enn en byrde vi kan unngå ved å snakke om andre ting som feks skatt.

  Han eier over 300 kanaler i USA. Styrer Fox News med jernhånd. Kanalen som heller bruker synsing siden dette ikke kan direkte klandres for å være falsk. Sammme kanal hvor Bill O´Reilly har programmer. Mannen som er en patologisk løgner og blir derfor ikke holdt ansvarlig om han lyger da patologiske løgnere visst ikke kan siktes for hva de har løgnet om da dette glemmes i samme øyeblikk det blir sagt.

  Murdoch ser på Reagan som den perfekte mal for en president. Sjekker de som ønsker å vite hva som er, vil de finne at Murdoch har vært ute i hvert valg og stått ved dem som han ønsker å profilere mest.

  Hans arbeid er ikke verdt å tørke seg i ræ@#$a med

 2. Anonym 4. januar 2012 på 13:48 #

  Lite er en tydeligere fallitterklæring enn støtte fra Murdoch…

 3. Anonym 4. januar 2012 på 18:33 #

  En støtte fra Murdoch – det er som en omfavnelse fra Silvio Berulusconi.

Legg igjen en kommentar