Lovlig – men uakseptabelt

 

 

Når ikke et lovbrudd kan dokumenteres, skal ingen straffes. Helge Solum Larsen må ses på som en uskyldig mann. Det betyr ikke at det som skjedde på hotellet i Suldal på årsmøtenatten var greit. Vi trenger ikke å akseptere alt som ikke er voldtekt.

Når unge jenter og voksne menn i maktposisjoner møtes til fyllefest på hotell, legger man til rette for at noen har sex de i ettertid skulle ønske de ikke hadde. Ikke voldtekt, ikke engang et overgrep, men en opplevelse de skulle vært for uten.

Ikke alle unge jenter er uskyldige. Sannsynligvis finnes det jenter som bevisst bruker sex for å få kontakt med mektigere menn. Men beklager alle voksne, gifte menn som har sex med tenåringer: Jeg tar jentens parti.

Den gode nyheten er at det er mulig å forebygge slike situasjoner som Helge Solheim Larsen havnet i. Det er lett. Flere partier har begrenset alkoholflyten, og de som ikke har gjort det bør nå innse sitt eget beste. Akkurat Venstre er nok overflødig å oppfordre til å gjøre det samme. De har fått seg en kraftig støkk. Men ikke bare partiene, også i andre politiske og frivillige organisasjoner har landsmøter og årsmøter vært en frisone. I mange organisasjoner er det slik fortsatt.

Men beklager alle voksne, gifte menn som har sex med tenåringer: Jeg tar jentens parti

I denne saken må vi, etter at politiets etterforskning er avsluttet, akseptere at det ikke skjedde en voldtekt. Jeg ønsker ikke å så tvil om det. Helge Solum Larsen må få gå videre i livet. Om han skal gå videre i Venstre, må Venstre finne ut av. Jeg har sympati med argumentene om at det han gjorde var et tillitsbrudd. Selv om hun ikke ble voldtatt, er det fortsatt lov å ha respekt for at jenten havnet i en situasjon hun ikke ønsket. Maktovergrep er et sterkt ord, men det er åpenbart at maktforholdet mellom en nestleder og en 17-åring er skjevt.

Venstres ledelse reagerte tydelig og riktig da saken ble kjent i februar. Av hensyn til nye jenter som skal rekrutteres inn i politikken, håper jeg de forsetter å være tydelige på at politiske ledere ikke skal ha seg med tenåringer.

Nå har det vært nok sånne saker. Sex mellom voksne menn og unge jenter har en lang og vond historie i norsk organisasjonsliv. Jeg håper 2012 ble året der tradisjonen tok slutt.

Tags: , ,

Kommentarer

53 Svar til “Lovlig – men uakseptabelt”

 1. frujohnsen 4. oktober 2012 på 15:21 #

  Sitter du med info som beviser at hun ikke er voldtatt? Det at saken er henlagt, betyr ikke at hun ikke ble voldtatt, bare at saken er henlagt på grunn av bevisets stilling.

  • bremsespor 4. oktober 2012 på 15:30 #

   Han er å regne som uskyldig inntil det motsatte er bevist.

   • Anna 4. oktober 2012 på 16:52 #

    Hel enig: Inntil en eventuell ankesak måtte gi et annet resultat, er HSL å anse som en fri og uskyldig mann, det er et grunnprinsipp i strafferetten (som det liberale partiet Venstre bør ha i ryggmargen). Ergo en kinkig sak for Venstre-ledelsen: Hva skal de gjøre med HLS nå?

    • smergel 4. oktober 2012 på 18:38 #

     Personer med så dårlig impulskontroll og evne til å tenke frem i tid som Helge Solum Larsen tydeligvis har er ikke noe noen partileder bør ha slengende rundt på dekk. Det kan godt være at han ikke er noen voldtektsmann, men det har åpenbart seg sider ved den mannen som ikke nødvendigvis er synonymt med ordene tillit og kredibilitet, egenskaper som ihvertfall i teorien er ganske viktige for en politiker. Man kommer nok både bevisst og ubevisst til å assosiere han med det å utnytte fulle jenter i overskulig fremtid og da hjelper det lite å peke på at man etter loven ikke er en voldtektsmann.

     • bremsespor 4. oktober 2012 på 21:36 #

      At han er frifunnet for voldtekt betyr ikke at mannen ikke har opptrådt uetisk eller umoralsk eller brutt partiets retningslinjer. Det betyr simpelthen at han er frifunnet for å ha brutt loven.

     • MsNilsen 5. oktober 2012 på 19:14 #

      Saken har ikke vært for retten, så han er verken dømt eller frifunnet for voldtekt.

    • Faust 5. oktober 2012 på 12:26 #

     Hva en klarer å bevise i en rettssal er en ting en annen ting er det faktum at gubben er 43 år gammel. Jenta er 17 år. Hvem av de to burde hatt vett nok i det store hodet sitt til å su at dette er no no ikke akseptabelt ???

     Hadde de vært 10 år yngre så ville hun vært 7 og han 33 hmmm Klarere nå ?

     HLS er i mine øyne uegnet som far og politiker når han åenbart ikke klarer å styre seg!

     Nå må en også snart forstå at unge jenter på 17 år har ingenting å gjøre på politiske fyllekalas!

   • MsNilsen 4. oktober 2012 på 20:50 #

    Men, at han er uskyldig frem til det motsatte er bevist, betyr det at jenta ikke ble voldtatt?

    • bremsespor 4. oktober 2012 på 21:29 #

     Det betyr at påtalemyndigheten ikke ut over en rimelig tvil klarer å bevise at jenta ble voldtatt. Tiltalte er å regne som uskyldig inntil det evt foreligger nye beviser, eller en domstol vektlegger de eksisterende bevisene annerledes, siden tvilen skal komme tiltalte til gode.
     Står noe om dette på norsk wikipedia:
     http://no.wikipedia.org/wiki/In_dubio_pro_reo

     • MsNilsen 4. oktober 2012 på 21:46 #

      Mitt poeng er at selv om han er strafferettslig uskyldig – så betyr ikke det at det nødvendigvis ikke har skjedd en voldtekt i den virkelige verden. Det kan ha skjedd en voldtekt, samtidig som den som er anmeldt for det i rettslig forstand er uskyldig (fordi – som du sier ikke finnes gode nok bevis for det).

   • Thyra 5. oktober 2012 på 08:34 #

    Jenta er også å anse som uskyldig til det motsatte er bevist. Å si at det ikke var noen voldtekt er egentlig det samme som å si at jenta løy. Man får heller si at ingen voldtekt er bevist.

    • Stangel 5. oktober 2012 på 10:12 #

     Innlegget og svarene til alle kvinnene, viser hvilket hatefullt, kjønnsdiskriminerende samfunn vi lever i. Menn er tydeligvis annenrangs borgere, mens kvinner er uskyldige blomster som aldri ville utnyttet en voldtektsanklagelse til å dekke over noe de angrer på dagen derpå.
     Ironisk at de som skriker høyest om likestilling, også vil uskyldiggjøre seg selv og legge ansvaret for alt negativt over på menn.

  • Gjest 4. oktober 2012 på 15:39 #

   Når ingen er dømt for voldtekten kan hun heller ikke ha blitt voldtatt. Hun har derfor strafferettslig ikke blitt voldtatt. Hva hennes subjektive opplevelse er, er ikke relevant i denne sammenhengen. Som samfunn må vi legge til grunn at de som er best til gjøre denne type vurderinger, statsadvokatene har gjort en rett vurdering. Å så tvil om en henleggelse blir bare spekulativt

   • grandtante 4. oktober 2012 på 15:57 #

    -«kan hun heller ikke ha blitt voldtatt»?? Tull og tøys. Verken statsadvokater eller vi andre VET hva som har skjedd. Det som derimot er realiteten, er at det ikke kan bevises at hun har blitt voldtatt. Det er naturligvis noe helt annet.

   • 4714 4. oktober 2012 på 17:51 #

    Feil .
    Det er fremdeles godt mulig at hun er blitt voldtatt – det lar seg bare vanskelig bevise . Ergo fører ikke påtalemakten sak

   • Faust 5. oktober 2012 på 12:39 #

    Han er 43
    Hun er 17

    Han er gift med barn
    Hun er ikke ferdig med videregående

    Det skjer på et hotell som er åstedet for partiets fyllekalas
    Hun er under 18 har såleds ikke lov til å drikke

    Å så tvil om voldtekten er det samme som å si at jenta lyver
    For det er det saken dreier seg om! Ei ung jente på 17 år sier un er voldtatt.

    I likhet med majoriteten av alle voldtekssaker i dette landet henlegges også denne saken.

    Det som det ikke er tvil om er at i mine øyne er HSL ferdig som politiker! Ingen person som har «valgt» å ha sex med ei på 17 når en selv har passert 40 samt er gift har de etiske/moralske samt vurderings ferdighetene som trengs av ledere i Norge!!!!!!!

    • PoPSiCLe 8. oktober 2012 på 06:52 #

     Hun har all lov til å drikke.. Det er ikke ulovlig for mindreårige å drikke alkohol. Det er ulovlig å selge eller servere alkohol til mindreårige. Det er altså ikke den mindreårige som gjør noe ulovlig, men de som gir vedkommende alkohol.

 2. Gjest 4. oktober 2012 på 15:29 #

  Fruhohnsen, om jeg anmelder deg for Barnemisshandling, og politiet hennlegger saken. Så betyr det at det?
  Ja du har vært med et barn.

  • Jimbo1971 4. oktober 2012 på 16:05 #

   Kanskje litt anderledes dersom du innrømmer at du har hatt sex med barnet? Kanskje?!

 3. Jimbo1971 4. oktober 2012 på 15:30 #

  Helt enig med frujohnsen, her. Rent juridisk er han frikjent all den tid han ikke er dømt, men for det første kan dette ankes, og om han blir frikjent strafferettslig, kan han likevel bli idømt erstatningsansvar. Denne saken er på ingen måte over.
  Ellers er det lett å være enig med artikkelforfatteren. Det er ikke alle seksuelle overgrep som nødvendigvis er voldtekt. For en voksen mann å skjenke en 17-åring for etterpå å ligge med vedkommende, er et seksuelt overgrep. Punktum.

  • PoPSiCLe 8. oktober 2012 på 06:54 #

   Men i himmelens navn. Det har ikke vært noen rettssak. Han kan verken være dømt eller frifunnet for noen ting, for han har ikke vært i retten. Saken ble HENLAGT. Det er ikke samme ting.

 4. Nils 4. oktober 2012 på 15:48 #

  Lovlig-ikke lovlig? I retten er det det som er spørsmålet.Frikjent, javel. Eller «saken henlagt». (Så ligger den ikke i arkivet lenger, og er jevngodt med oppklart, siden den ikke ligger på uoppklart). Så moral: Det er veldig lett å tenke seg at jenten har følt et stort sexpress. Man baller seg inn i det. Er full. Blir med «helten sin» på rommet. Så må man vel pule, da. Det er vel normalen. «Og han synes jo at jeg er så søt». Eller kanskje hun ville. En voksen mann og et barn. Da er det den voksne som, om han ikke har stoppet dette lenge før, skal si stopp. Sånn er det i min verden. «Ingjen må vera ein styresmann, nei, (eg tek opp att), ingjen må vera ain styresmann, som ikkje ein mann kan vera».

 5. miki1991 4. oktober 2012 på 15:54 #

  Tøysefolkene. Vi må forholde oss til hva som kan bevises. Det er nok av uskyldige mennesker som får liv og rykte lagt i grus av privat personer og media som sitter i godstolen hjemme og synser, selv etter dem er frikjent. Nå er det desverre bare to mennesker som vet nøyaktig hva som skjedde. Det er tragisk at gjerningspersoner går fri, men enda verre når uskyldige straffes.

 6. Svein 4. oktober 2012 på 16:19 #

  Såååå – når ble det akseptabelt i Norge for gifte personer å ha sex med andre? Et lovbrudd er det kanskje ikke, men ekteskapsbrudd er det definitivt. Artikkelen (og kommentarene) nevner ikke med et ord hvordan konen har det, skulle tro hun er mer ‘voldtatt’ enn tenåringen. Betyr det at dere alle ville gitt blaffen i ‘the better half’ for litt sex på siden med en som har passert ten-årene?

 7. Inger Stolt-Nielsen 4. oktober 2012 på 16:27 #

  At saken er henlagt på grunn av bevisets stilling, er ikke det saamme som at Solum Larsen er frifunnet. Henleggelsen betyr akkurat det den sier, politiet klarer ikke legge frem sterke nok beviser. Det er sjelden øyevitner til en voldtekt, og dresom det ikke er brukt så omfattende vold at skadene taler for seg selv, så blir gjerne voldtektssaker henlagt. Det betyr ikke at voldtekt ikke har funnet sted

 8. Anti 4. oktober 2012 på 16:43 #

  for unge jenter (og gutter førøvrig) er det ofte dem tiltrekkes av voksne menn. Det er ikke uvanlig i det hele tatt. Det er også ganske vanlig at en tenner litt på makt (å ha makt, eller underkaste seg).

  At en gift voksen person velger å ha sex med en ung person, sier bare meg at ekteskapet ikke er helt som det skal vere for den som er gift. Jeg tror ikke han var klar over alderen hennes. Jeg tror heller at han ikke har hatt sex med konen på lenge (eller at det har blitt veldig kjedelig).

  At disse tingene skjer er ikke uvanlig. Jeg holder ikke med noen her og stiller meg nøytral, fordi jeg anser det som en nøytral handling. Ingen ble voldtatt. Alt var frivillig. Ta konsekvensene av dine egne handlinger, og ikke skyld det på alt annet. Angrer du på at du har hatt sex med noen, javel, ikke gjør det igjen og lær av dine egne fel.

  Dette er ikke uakseptabelt i min mening. Folk må få gjøre det dem vil så lenge det er frivillig. Jeg bryr meg virkelig ikke om at han var utro, eller aldersforskjellen.

  • Aina_K 4. oktober 2012 på 21:02 #

   kjempe bra sagt.

 9. Andreas Nieuwejaar 4. oktober 2012 på 16:46 #

  Som en annen kronikk sa, så er han ikke nødvendigvis en uskyldig mann, bare fordi man velger å ikke rettsforfølge denne saken pga. bevisets stilling. Det er kun to mennesker nå som vet hva som faktisk skjedde, og det er de to involverte. Rent retorisk kan man si at han er uskyldig fordi han ikke er dømt skyldig. Men retten har heller ikke gått gjennom saken og funnet han uskyldig. Ergo vil man alltids kunne så tvil om hva som faktisk skjedde.

  • ero 4. oktober 2012 på 17:22 #

   Det er skremmende at så mange her ikke anerkjenner det viktige demokratiske prinsippet om at man er uskyldig inntil det motsatte er bevist. Det er det ikke her. Ergo er han uskyldig, i strafferettslig forstand. Så kan man heller ta den moralske debatten for seg.

 10. Rune Fardal 4. oktober 2012 på 16:48 #

  Ja den som i dette landert er så naiv å tror at fordi politiet har etterforsket så er det riktig er egentlig så DUM at videre diskujson ikke er mulig! Nylig kom en 22 juni rapport som slakter politiets adferd. Det ene justismordet etter det andre ruller stadig opp. Nylig hadde vi Nerdrum saken der politiet synes ha dummet seg skikkelig ut. Arvid Birkeland saken med statsadvokat Kavli i spissen er et justismord der politiet grunnet prestisje lar en mann ødelegges i Brasil!

  Tidligere lagman Lange Nielsen avslørte 30 justismord der politiet påsto overgrep fra fedre, men der mødre hadde løyet. Alle var fengslet, en tok sitt liv i fengsel. ALLE var uskyldige dømt!

  Så please ikke vær så naive at dere tror politiet i Norge er troverdige! Man må være rimelig virkelighetsfjern for å tro noe slikt! Politiet har en ukultur der de er redde for å gjøre feil visa sjefer så i steden gjør de feil ovenfr folket!

  • Faust 5. oktober 2012 på 12:49 #

   En har en ukultur i Norge som går på at voksne men tror det er greit å ha sex med småjenter samt skjenke dem fulle vel vitende om at minstealder for alkohol er 18 år.

   At en politiker utviser så grov uforstand viser at vedkommende ikke er noe politiker emne skal få lov å fortsette i politikken!

   • PoPSiCLe 8. oktober 2012 på 07:00 #

    Det ER greit å ha sex med «småjenter» så lenge disse «småjentene» er over 16. Vi har en seksuell lavalder i Norge, faktisk. Man kan mislike det så mye man bare vil, det gjør det ikke ulovlig.

 11. Alf Helge 4. oktober 2012 på 16:58 #

  Ikke uenig i hovedpoenget ditt i arikkelen men når du beskriver fylkesårsmøter som «…møtes til fyllefest», håper jeg virkelig du har dekning for hva du skriver. Det foregår og har foregått litt av hvert på arbeidsplassen din også, i nogenlunde samme former, uten at fyllesfest. Jeg tror Venstres værste støkk er at tragiske hendelser kan finne sted over alt, med og uten alkohol, og selv i partier med et ordnet forhold til alkohol. Som Venstre.

 12. Newsjb 4. oktober 2012 på 17:03 #

  Støttelitteratur: Om formyndermennesket.

 13. AlfO 4. oktober 2012 på 17:04 #

  Veldig godt formulert kommentar av Frøy Gudbrandsen. Det kan ha skjedd en voldtekt, men det er ikke funnet tilfredsstillende bevis for det. Ingen andre enn de to som var til stede vet hva som skjedde. Vi kan tro hva vi vil, men det blir riktig at tiltale frafalles. At det har vært en episode med seksuell kontakt er derimot på det rene. Det bekrefter begge partene. Slik oppførsel av en godt voksen leder kan ikke aksepteres. Er man på et seminar i egenskap av leder for en organisasjon, kan man ikke tillate seg å ha seksuell omgang med unge og uerfarne seminardeltakere som man er leder for. Det å inneha den nødvendige tillit til å være leder i en organisasjon krever langt mer enn bare å passe på at man ikke gjør noe straffbart. (Det blir selvsagt noe annet hvis en leder tvinges til sex av en underordnet, men det er åpenbart ikke situasjonen her.)

 14. nillemor 4. oktober 2012 på 17:08 #

  Ett Stort Tillitsbrudd sammen med innrømmelse at han hadde sex med jenta……..Hurra for voksne menn!

 15. Burrich 4. oktober 2012 på 17:24 #

  Hvorfor må man absolutt ta parti med den ene eller den andre ? Er rett og slett fint lite imponert av begge to.

 16. Karl Bedding 4. oktober 2012 på 17:33 #

  Synsing omkring denne saken er ikke å anbefale. Nyheten om henleggelsen kom i går, og ankefristen er fremdeles noen uker unna. Ta hensyn til de involverte.

  Forøvrig ligger ansvaret i en slik sak utelukkende hos den eldste i forholdet – den som
  burde vite bedre. Alkohol er ikke en unnskyldning.

 17. Jsd 4. oktober 2012 på 17:50 #

  Kloke ord.

 18. Reidar 4. oktober 2012 på 17:50 #

  Når vi sender ungdommer på overnatting enten det er møter, seminarer, kamper, idrettsturneringer eller hva det enn er, så forventer vi at de voksne holder alkoholen unna.
  Nå har det vært såpass mange tilsvarende saker innen politikken at alle moderpartiene skulle klart å ha satt nye og strengere grenser for lenge siden.
  Vi forventer at ungdommene ikke havner sammen med godt voksne menn som sitter med en halvstiven under bordet. Menn som sitter og slever og bare venter på å finne et egnet bytte å skjenke godt under bordet og utnytte.
  Vi kan jo bare undres hvordan skal disse voksne politikerne skal kunne styre noe som helst når de lar småkaren styre livet sitt?

  • Janne 4. oktober 2012 på 19:42 #

   Når begynte du og stole på en politiker??

 19. Newsjb 4. oktober 2012 på 19:10 #

  Det blir lett litt uryddig debatt når ein med uryddig tankegang i tillegg diskuterer samtidig: 1. Voldtekt; 2. Utruskap; 3. Sex mellom moden mann og ung kvinne (evt. reversert). og blandar i same røre jus, moral og eigne fordommar og hang til fomynderi. Men det er moro å diskutere lell.

 20. k. 4. oktober 2012 på 19:13 #

  Helge Solum Larsen er ikkje skuldig, men heller ikkje uskuldig. Saka er, som voldtektsaker flest, henlagt på bevisets stilling. Det betyr at politiet ikkje har nok bevis til å fella Solum Larsen, ikkje at dei tvilar på 17-åringen sin forklaring. Hadde saka vore henlagt fordi: «Intet straffbart forhold anses bevist» så hadde det vore noko anna.Syns du går for langt når overskrifta er «Lovlig», for kven veit om han har gjort noko ulovlig?

 21. Henriette_E 4. oktober 2012 på 19:35 #

  Han kan ta jentas parti så mye han vil,men det er ikke til å stikke under en stol at jenter i dag selv i 16 års alder,er mer frem på enn når han voxte opp.
  Hvorfor er det ingen som tørr å fokusere på noen jenter/kvinner tenner på menn med makt.Hvorfor ska kvinnen altid gjøres til et stakkerlig offer som ikke visste bedre.
  Vi er i det 21århundre,vi snakker om å kolonisere mars.Men like vel skal alle kvinner bli sett på som sarte skapninger som må beskyttes.
  Går kvinner alene hjem dritafull og sveise blind,for så ende opp voldtatt er man livredde for å si at hu brude brukt hodet.
  Kan vi ikke kalle en spade for en spade.kvinner er flinkere enn menn på mange områder,hvorfor skal de plutselig stakkerslig gjøres i det ene øyeblikket,,for så skrytes opp i det neste?

 22. MsNilsen 4. oktober 2012 på 20:49 #

  Ble saken henlagt etter bevisets stilling, eller etter intet straffbart skjedd? Hvis det er det siste, så har du rett i dine påstander, men de fleste voldtektssaker henlegges etter bevisets stilling. Det betyr at man ikke kan *bevise* at noe har skjedd – ikke at noe ikke har skjedd.

 23. Malin 4. oktober 2012 på 22:51 #

  Den seksuelle lavalder er 16 år, men denne jenten er fortsatt et barn!
  Voksne mektige menn som utnytter sin stilling til å ha sex med unge jenter!!! Det er FORKASTELIG!!!!
  Jeg er bombesikker på at hver eneste mor der ute som har en tenåringsdatter vil se på dette som et overgrep.
  Personlig føler jeg meg ført bak lyset av politikken, når gjentatte ganger det blir avslørt sex med mindreårige, pedofili og hor.

 24. Kurtfollevaag 4. oktober 2012 på 22:59 #

  Helge Sollum Larsen er vitterlig en godt voksen mann som har hatt seg med ei jente som han aldersmessig kunne vert far til.
  At voksne menn gjør sånt mener jeg er helt uakseptabelt uansett straffeskyld eller ei…BASTA
  Hvis jeg har skjønt det rett, så er det forbudt for en lege å ha sex med en pasient og synes vi trenger det samme forbudet for ledere uansett organisasjon eller menighet.
  Vi ser tross alt bare toppen av et isfjell her, og de fleste unge gutter og jenter TØR ikke engang si det til sine nermeste, enda mindre anmelde det.
  Hvis ikke myndighetene tar ansvar NÅ. og lager en straffelov som kverker dette ondet ved roten,
  så fortsetter vi egentlig å beskytte pampene i dette samfunnet ikke sant?
  Siste året kan det jo ramses opp med SÅNNE i haugevis, men det er garantert bare en brøk av virkeligheten.
  Jeg tar jentas part og ønsker henne rettferdighet uansett skyld.
  Det vil si at selv om det var hun som yppet hele stasen, så er det han som burde være voksen nok til å si NEI TAKK………………….Og det var han som kjent ikke.
  Derfor mener jeg han skal ha livsvarig utestengelse fra ALLE offenttlige verv okke som.

 25. Mr. Gassgrill 5. oktober 2012 på 01:21 #

  Det er altså værre at én politisk leder har sex med en jente i lovlig alder på en fest, enn at en annen politisk leder har sex med en mindreårig jente gjentatte ganger?! Har det med politisk kulør å gjøre kanskje?!

 26. Mr. Gassgrill 5. oktober 2012 på 01:24 #

  En politisk leder har sex med en jente i lovlig alder… En annen politisk leder rømmer fra en øy, i den eneste båten som finnes på stedet og lar en haug med småunger klare seg på egenhånd, mens en rabiat person går løs på dem med automatvåpen?!

  Hva er egentlig verst?

  Dene ene hylles, mens den andre skal, tydeligivis, hetses…

 27. Mr. Gassgrill 5. oktober 2012 på 12:04 #

  Én politisk leder har sex med en jente i lovlig alder. En annen politisk leder rømmer fra en øy og lar en haug med småunger klare seg på egenhånd.

  Dene ene hylles, mens den andre skal, tydeligivis, hetses.

  -Hvorfor?

 28. Einar 5. oktober 2012 på 12:32 #

  Han er uskyldig… Akkurat som «fetteren», O. J. Simpson og visse pensjonerte politikere. Rettsystemet er ufeilbarlig. Ære være norsk rett, for viljen din
  liksom i himmel også på jord! Og tilgi oss skyldighetene våre,
  liksom også vi har tilgitt skyldnerne våre! Amen

 29. ballec 5. oktober 2012 på 15:23 #

  Hva har det med saken å gjøre at Solum Larsen er gift?

 30. Jonny 16. oktober 2012 på 20:32 #

  «Sex mellom voksne menn og unge jenter har en lang og vond historie i norsk organisasjonsliv.»

  Har du noe kilde på dette eller er det bare noe sludder du kommer med? Prøv å lære å formulere deg litt mer presist, dette er neppe særlig utbredt. Tullingartikkel, du skriver like umodent som en pubertal tenåring. Og selvsagt er det et overgrep når en nestleder har sex med en 17-årig jente han sjenker full. Latterlig…

Legg igjen en kommentar