Slår vi Lyn på søndag?

Alt i alt har Brann hatt en god start på sesongen. Vi har spilt underholdende fotball; vi har scoret mange mål, og Opdal har stått bra i buret . Hvis vi ser bort i fra sluttminuttene på en del kamper er vi antakeligvis det beste laget i årets serie. Det er ingen lag som spiller finere eller bedre enn oss. Vi har de beste spissene i eliteserien; vi har den beste sentrale midtbanen i landet, og vi har et solid og sterkt midtstopperpar.

Likevel er vi en smule misfornøyde, og det med god grunn. Rosenborg har omsider møtt veggen, og da er det vi som skulle vært på toppen, ikke et nyopprykket og urutinert rekelag.

Brann er i år for gode til å bli middelhavsfarere. Brann er i år for gode til å dele plass med Fredrikstad og Lillestrøm. Brann er for gode til å ikke kjempe om gull.

Vi har tross alt Norges landslagkaptein; eliteseriens toppscorer; to islandske landslagsspillere; sjefen Scharner; Soma og Super Ray; prince Miller og Kong Winters.

Før eller siden vil det begynne å gå på skinner. Jeg tror det starter mot den nigerianske mellomstasjonen. Laget med den rike eieren og de få tilskuerne skal få smake cupfinalemedisin. Det mener i hvert fall jeg. Hva tror du? Slår vi Lyn på søndag?

P.S. Vi holder på å kåre tidenes Brann-mål. Gi din stemme under

Tags: , , , , , , , , ,

Kommentarer