Hva er årsaken til alle baklengsmålene?

Disse lange pausene mellom Brannkampene begynner å tære på humøret. I dagevis har vi blitt foret med høyst uinteressant stoff om de glade bananspiserne på landslaget. Det er nok nå. Jeg er lei av å se de dyre frisyrene til Riise og Gamsten; jeg får en uggen følelse av å se Hareide posere i Vikingdrakt; jeg er null interessert i Hoseths velbefinnende, og jeg orker ikke mer mas om den bortskjemte appelsintrikseren.

La oss fokusere på det som virkelig betyr noe: Brann.

Det er mange på denne bloggen som er bekymret for Brann sitt forsvarsspill. Hittil i år har vi sluppet inn 13 mål. Det er mye. Men mot Lyn klarte vi å holde nullen. Var det et blaff, eller har Monsamjelden fått orden på forsvarsorganiseringen?

Soma synes jeg har fått ufortjent mye kritikk. Hovedårsaken til alle baklengsmålene er taktiske feilblundere. Det er hele laget som har forsvart seg dårlig. Vi kan ikke forvente undere av Soma og ørnene når resten av laget ligger så høyt på banen at de ikke rekker tilbake for å hjelpe til. Etter min mening er det Monsamjelden som må ta ansvaret for baklengsmålene. Det er han som legger opp taktikken. Vi kan ikke legge skylden på enkeltspillerne.

Hva mener du er årsaken til alle baklengsmålene?

P.S. Noen morsomme dikt på bloggen i går, spesielt

Tags: , , ,

Kommentarer