Banker vi Rbk?

Bratseth-disiplene er på vei. Det nærmer seg en av årets største kamper. Hele Bergen ser frem til søndagens batalje. Det er nemlig ingenting som er deiligere enn å slå bortskjemte trøndere. Men som vi vet sitter en seier mot Rosenborg langt inne. Statistikken på Brann Stadion de siste årene forteller sitt:
2004: 3-4
2003: 1-6
2002. 2-3
2001: 2-6
Faktisk har Brann bare en eneste seier på hjemmebane mot Rbk de ti siste årene. Den kom i 1999. Matchvinner: R. Kvisvik.

Statistikken er altså håpløs. Kan vi klare å snu trenden?

Jeg tror at alt ligger til rett for en festaften. Rosenborg er svakere enn på lenge. De nye spillerne har ikke innfridd og de gamle er enten skadet eller ute av form. Nå har de riktignok vunnet de to siste kampene, men det var mot bunnlagene Ham-Kam og Odd.

Brann derimot har storspillere som Sæterenes og Scharner i form. Midtforsvaret har fått orden på sakene, og Martin Andresen er på gang. Dessuten blir det Super-Ray sin siste hjemmekamp. Han forlater oss ikke med tap.

Hva tror du? Slår vi Rosenborg?

P.S. La oss opptre med verdighet på søndag: Gi Super-Ray den avskjeden han fortjener. Torstein Helstad fortjener heller ingen buing. Han lagde tross alt over 60 gode mål for oss.

Ellers: Fin gjennomkjøring mot Løv/Ham i går. Godt å se at Kongen på Haugen er på gang, og at Prince Millers hjerte begynner å brenne for Brann.

Svar på forrige quiz: Brann tapte sist en cupkamp mot Tromsø 7. august 2003.
Dagens quiz: Hvem scoret det første målet for Brann da vi slo Rbk 2-1 i 1999?

Tags: , , , , , , , , ,

Kommentarer