Hvordan skal vi slå Ham-Kam?

Kampen på søndag blir spesiell. Vi skal ta avskjed med Super-Ray. Jeg kjenner allerede klumpen i halsen. Det blir trist. Uendelig trist.

Men livet må gå videre, og tre nye poeng skal hentes inn før vi tar ferie. Ham-Kam hadde en overraskende god sesong i fjor. I år har de slitt mer, men i det siste har de skjerpet seg. Nå har de vunnet tre kamper på rad. Det betyr at Brann må vise frem sine beste sider.

Brann har ikke tapt siden fadesen mot Start og er mer stabile enn på lenge. Men det er skyer i horisonten. Scharner har den siste uken spilt langt under pari, Winters er helt ute av form og det begynner å bli en stund siden Sæternes scoret mål.

Til tross for litt rusk i maskineriet er Brann uansett et langt bedre lag enn Ham-Kam. Men Ham-Kam har funnet flyten og spiller lur Drillo-fotball. Brann derimot sliter når solen skinner og når de møter antatt svakere lag. Derfor er ikke saken like opplagt som den burde vært.

Forslag: Hva med å sette Haugen inn i midten og skyve Scharner ut på høyre kant? Midtbanen blir bedre balansert mens Scharner kan gå på så mange løp han bare vil.

Hva mener du? Hvilken taktikk bør Monsamjelden velge til denne kampen? Hvordan skal Brann klare å slå kameratene fra Hamar?

Svar på forrige quiz: Anders Giske har spilt for disse tyske klubbene: FC Nürnberg, Bayer Leverkusen og FC Köln. Noe

Tags: , , , ,

Kommentarer