Klarer vi oss uten Martin Andresen?

Fotballferien er heldigvis over. Alt maset om badetemperaturer, jordbærpriser og solen som skinte i fjor kan vi legge bak oss. Sportssidene skal endelig fylles opp med noe annet enn syklister, golfspillere og afrikanere på prøvespill. Tippeligaen starter endelig igjen. Det er nå det gjelder.

Men før møtet med Molde er jeg bekymret. I forhold til den flotte våravslutningen stiller Brann nemlig med et svekket lag. Kvisvik er borte, Ludvigsen er utrent og Andresen er skadet. Det er spesielt det siste som plager meg.

Martin Andresen har vært svært viktig for Brann så langt i sesongen. Han er utvilsomt Monsamjeldens viktigste støttespiller på banen. Dirigenten passer på at alle spillerne utfører arbeidsoppgavene sine, og det er han som stabiliserer midtbanen. Andresen er limet i Brann-laget.

Hva tror du? Klarer vi oss uten Andresen, eller kan Miller eller Haugen klare å erstatte landslagskapteinen?

Svar på forrige quiz: I 1998 forlot Gunnar Norebø Brann til fordel for det finske laget VPS Vasa. Dette visste «Janken» og «Eivind»

Dagens quiz: Dylan MacAllistar er som kjent i fra Australia. Hva heter den forrige australieneren som som spilte for Brann?

Tags: , , ,

Kommentarer