Never change a winning team

4-0 mot Fredrikstad er et fantastisk resultat. Et resultat som gjør godt for kropp, sjel og tabellsituasjonen. Brann kom seg omsider opp av hengemyren, en ny helt ble til, og en gammel ble gravlagt.

Helt siden Martin Andresen dukket opp i Bodø har en seier vært i emning. I kampen mot Vif var han med for fullt, og umiddelbart ble det tegn til bedring i Brann sitt spill.

Martin Andresen er hovedårsaken til at Brann vinner fotballkamper igjen. Han er kongen, dirigenten og den ubestridte sjef. Sjeldent har Brann hatt en viktigere spiller.

Men han kan ikke ta æren for forvandlingen alene. Karantener og skader tvang Brann til å omrokere og bruke noen av reservene. Og det skal ha Mjelde ha: han gjorde noen virkelig gode valg. Han torde å satse på unge Huseklepp, han satte Sanne inn i midten, Scharner på midtstopperplass, og Dylan på topp.

Alle fire takket for etterlengtet tillit og storspilte (og spørsmålene om hvorfor Dylan ikke har sluppet til tidligere, og hvorfor Brann drøyde så lenge med å kjøpe Huseklepp, skal vi heller la ligge denne gangen).

Et annet og meget interessant spørsmål, som

Tags: , , ,

Kommentarer