Kan vi slå LSK?

Hjemmemøtene mot Lillestrøm har som oftest vært lite lystige kamper. Lillestrøms måte å spille fotball har passet Brann dårlig. Brann trives ikke med den fysiske og aggressive spillestilen. Siden 1994 har Brann bare vunnet en seriekamp på stadion mot Lillestrøm. Den kom til gjengjeld i fjor, på selveste 16. mai, da Brann regelrett knuste Kanarifuglene. Det var en vidunderlig kamp. Kan Brann klare det igjen?

Siden sist har LSK blitt et bedre lag. De nådde både cupfinalen og Royal League-finalen. I vinter har de imponert noe voldsomt. Det har ikke Brann. Kun enfoldige supportere har klart å se lyspunkter med det Brann har vist de siste månedene. De har spilt den ene dårlige fotballkampen etter den andre. Bare i generalprøven mot Molde var det tegn til takter av klasse.

LSK skal likevel få kjempe hardt for poengene. Martin Andresen er definitivt tilbake og vil bare bli bedre og bedre. Miller er i form. Suazo er skadefri. Opdal har selvtillit. Winters er spillesugen, og Huseklepp briljerer alltid i Bergen. Dessuten tror jeg spisskjempen vår, Bengt Sæternes, vil sette sitt preg på kampen. Får han de rette ballene å jobbe med, hvilket han helt sikkert får av Mjøsas Beckham, er ikke en gjentakelse av 6-2 kampen noen umulighet. Brann er nemlig et av Norges aller beste hjemmelag. Støtten fra 15.000 mennesker gjør noe med laget. Gråsteinspillere blir plutselig til superhelter.

Hva tror du? Blir det årets første tre-poenger?

Dagens quiz: Bengt scoret tre av seks i fjor. Hvem scoret de tre andre målene til Brann?

Tags: , , , , , , , , ,

Kommentarer