Martin Knudsen er vår mann!

bildeLyn-kampen nærmer seg. Det er kun noen få dager til Brann skal slå Lyn og Rosenborg skal avgi poeng mot Ham-Kam. Det blir noen meget spennende dager. Laget er ikke offentliggjort, men at Martin Knudsen skal erstatte Bjørn Dahl er det liten tvil om.

Martin Knudsen er en av Branns aller mest lojale spillere. Han har spilt i Brann siden 2000, og har hele 166 kamper for Brann. Martin er en mann som tenker mer på laget enn seg selv. Han har aldri beklagd seg over liten spilletid, eller over potetrollen han har i laget. Han har aldri vurdert å forlate Brann til fordel for et østerrikskisk bunnlag. Spiller han, gir han alt, havner han på benken, holder han kjeft. Martin er positiv, oppofrende og treningsivrig. Han viser mange av de gode og sunne holdningene som Ole Gunnar Solskjær.

Han har likevel aldri blitt spesielt populær hos Stadionspublikummet. Hvis han spiller dårlig, får han straks høre det. Spiller han bra, får han sjelden høre det.

Alle lag trenger spillere som Martin Knudsen. Et stabilt og godt lag kan ikke bare bestå av landslagsspillere, stjerner og skotter. Et lag som skal hevde seg i toppen må ha spillere som akseptere å sitte på benken.

Jeg antar at det var det som var problemet til Rosenborg i vår. Det var for mange stjerner i lagt. Det var for mange som krevde å få spille. Det var for få spillere som Martin Knudsen.

Det er på tide å gi litt heder og ære til Martin Knudsen.

Tags: , , , , , ,

Kommentarer