Mjelde er sur på oss

bildeMjelde er ikke fornøyd med bergenspressen og oss Brann-supportere. Han mener at vi oppfører oss sutrete. «Jeg føler at stemningen i Bergen er som at vi har rykket ned. Vi har tatt sølv, men stemningen er som at vi er et bunnlag… Det må ikke være noen tvil om at Brann har gjort en bra sesong», uttaler han til Dagbladet 10.11. «Det er direkte frustrerende når det både i media og blant supporterne framstilles som om 2006-sesongen har vært en katastrofe for Brann… Vi tok sølv i serien og det må være bra»…Sutringen må stanse, sier han til FXT.

I en av kommentarene i forrige blogg reagere signaturen r.scott på Mjeldes uttalelser. Han skriver blant annet (på en blanding av norsk og engelsk): » I love BRANN, but if i can't be critical to a lot of those decisions mjelde made i høst then i can't call myself a fan…
it's a fans right to question the coaches choices if we think there wrong…that doesn't mean we «vender mot BRANN» it means were not happy with mjelde's choices. I think it was bullshit of him to come out after 1 good game hele høst and kritisere the fans…as a leader he should let the results talk for him…»

Det er altså forskjellige måter å se denne høsten på. Brann tok sølv, men de tapte også, siden runde tolv, hele 17 poeng i forhold til Rosenborg, og de røk ut av Uefa-cupen for et lag som endte på en tolvte plass i Superrettan, Sveriges svar på Adeccoligaen.

Skal det på bakgrunn av høstens utvikling være lov til å stille kritiske spørsmål til Mjelde og hans team? Eller er det slik at vi supportere (de fleste av oss har aldri opplevd noe bedre enn sølv) er kravstore og sutrete?

Er du enig med Mjelde eller r.scott?

Tags: , , , , , , ,

Kommentarer