Huseklepp, vi trenger deg!

bildeRoald Bruun-Hanssen har startet arbeidet. I motsetning til den forrige sportssjefen vil han befinne seg ofte på treningsfeltet og sørge for at kvaliteten på treningene til enhver tid er høy. Det lover godt.

I tillegg har han kommet i gang med å fornye kontraktene til sentrale spillere på laget. Håkon Opdal var ikke uventet første mann til å skrive under ny kontrakt. Det gleder meg enormt. Opdal er i tillegg til å være en usedvanlig god keeper, også lokal, lojal og treningsivrig.

Samtalene med Martin Andresen er allerede i gang, og før han forlater Gran Canaria i morgen vil han møte Sæternes, Sigurdsson og Erik Huseklepp.

Jeg håper og tror at kontraktsforhandlingene vil løse seg. Den eneste jeg er bekymret for vil forsvinne er ambisiøse Huseklepp. Han føler neppe at han har råd til sitte på benken en ny sesong. Jeg håper derfor at Brann gir han sterke signaler om at han vil bli satset på, ellers så frykter jeg at en av Bergens største talenter noensinne forsvinner fra byen.

Royal League viste at Huseklepp er en spiller helt utenom det vanlig. Han har en teknikk som de fleste spillerne i Tippeligaen bare kan drømme om, og han viser et vingspill som vi ikke har sett siden hans far var ung.

Det er alltid en fornøyelse å se Huseklepp spille. Det skjer alltid noe uventet og uforutsigbart når han er på banen. Selvfølgelig lykkes han ikke alltid med det han gjør, noe annet vil vært en sensasjon. Men når han lykkes blir det ofte en målsjanse ut av det.

Men jeg frykter at han skal forlate oss. Jeg frykter at han ikke orker en sesong til i skyggenes dal. Derfor starter jeg herved kampanjen: Erik Huseklepp, bli i Brann. La oss overtale Erik Huseklepp til å fortsette karrieren i Bergen. Skriv noen godord til Erik. La han føle seg verdsatt!

Tags: , , , , , , , ,

Kommentarer