Winters tilbake?

bildeSåpeoperaen rundt skottene fortsetter. I går ble Charlie Miller fristilt fra kontrakten. Det tror jeg var en god løsning. Til tross for at Charlie Miller er en fantastisk fotballspiller kunne ikke Brann holde på en mann som har mistet respekten for treneren, som har forsuret miljøet i spillergruppen, som til tider har virket mentalt ustabil og som åpenbart er tørstere enn folk flest.

Skøyeren Miller vil bli savnet. Det vil i aller høyeste grad også fotballspilleren Miller. I løpet av noen få år i Brann har han gitt oss noen fantastiske øyeblikk. Spesielt våren 2006 var han god. Han og Winters var da innblandet i 15 av Branns 19 mål. Men om høsten gikk han sur, og dermed mistet Brann det solide grepet de hadde på førsteplassen.

Miller er definitivt historie. Men til gjengjeld ser det ut til at Winters blir. Han har akkurat som Miller også uttrykt misnøye med Mjelde, men uten Miller ved sin side, tror jeg Mjelde og Winters klarer å røyke fredspipe i sammen. Det betyr at angrepet til Brann har blitt betydelig styrket over natten. Nå får Helstad og Sæternes fått uventet kamp om plassene, og det er bra.

Hva mener du om løsningen Brann har valgt rundt det skotske problemet?

Tags: , ,

Kommentarer