Bør Brann la han gå nå?

bildeJeg hadde et lite håp om at Huseklepp skulle forandre mening, men det håpet ble knust i dag. Huseklepp har sagt ja til Stabæk, serielederen, og skal få lov til å blomstre under Jan Jönssons kyndige ledelse.

Min beundring for det lokale talentet er stort, og jeg har tidligere gitt uttrykk for hva jeg mener om Branns satsing på det unike, bergenske talentet. I denne saken har Brann bare seg selv å takke.

Etter å ha gjort det meget bra både i Royal League og vinterens treningskamper, svarte Brann med handle i Solli og gjøre Huseklepp til reserve. Solli har gjort en utmerket jobb for Brann, men Brann kan ikke forvente at Huseklepp skal skrive under ny kontrakt når Mjelde velger Moen og Solli nesten uansett form, formasjon og motstander. De kan ikke forvente at han skal fornye kontrakten når har gitt utrykk for at spilletid er viktig for ham, når han har blitt lovet mye spilletid, men likevel blitt avspist med lite spilletid.

Å tro at Huseklepp ville skrive under ny kontrakt med den manglende tilliten han har opplevd, er enten naivt eller arrogant, antakeligvis begge deler.

Huseklepp er tapt for byen og laget. Spørsmålet er om Brann skal la ham gå nå eller vente til sesongslutt. Skal de få penger for ham og overlate ham til Brann hardeste rival allerede nå?

Tags: , , , , , ,

Kommentarer