Bør Hanstveit selges?

bildeDet er mye som tyder på at Erlend Hanstveit blir solgt. Mannen som har vært i Brann siden 1998 og har opplevde solide nedturer og solide oppturer med favorittlaget sitt, Branns mest trofaste spiller, er blitt tilbudt kontrakt av Wolverhampton. Den engelske klubben er villig til å betale Brann over fem millioner for ham.

Fem millioner kroner er penger som Brann har stor bruk for. Som kjent er Brann på jakt etter en erfaren spiss som kan gå rett inn på laget. Allbäck og Rusfeldt er hete kandidater. Men som vi vet står det ingenting om spillerkjøp i årets budsjett, og som vi også vet vil ikke Hardball finansiere aldrende stjerner. De vil ha spillere som en gang i fremtiden kan gi avkastning. De forærte byen og laget et etterlengtet gull, men har tapt mye penger på veien.

Men nå har Brann muligheten til å opptre mer selvstendig og kanskje skaffe seg spissen de er ute etter. Hanstveit er en av få betydningsfulle spillere som Hardball ikke eier, og med penger i fra Wolverhampton, og kanskje et godt overskudd fra Everton-kampen, åpner det seg nye muligheter. Derfor tror jeg at Brann er klar for å selge. Brann vil bli en god venstreback mindre, til gjengjeld tror jeg at litt av Corrales sin hjemlengsel vil avta.

Brann kan dermed få spissen som ønsker seg samtidig som venstreback-posisjonen ikke blir svekket i nevneverdig grad.

Vi får se hva som skjer.

Hva mener du? Er det riktig å selge Hanstveit?

Tags: , , , , , , , ,

Kommentarer