Mjelde topper laget

bildeSeier over Everton blir vanskelig, men ikke umulig. Men vi bør ikke skape for høye forventninger. Vår nye mann Gylfi Einarsson var for eksempel ikke god nok for et lag på nivå tre i England. Nå skal han være med å kjempe mot et av de beste lagene på nivå en.

Normalt har Brann over tre måneders på seg fra første vintertrening til første viktige kamp. I år har de noen få uker på seg. I dag er det bare 17 dager til de skal møte Everton og sesongoppkjøringen er så vidt i gang. Mons Ivar Mjelde står foran en formidabel oppgave når han på disse dagene skal skape spillere i feriemodus om til et slagkraftig lag som skal kunne yppe seg mot et Premiere League- lag. Det har Mjelde selv innsett, og på treningsleiren på La Manga er det ikke tid til å eksperimentere. Mjelde velger å drille inn en førsteellever umiddelbart.

Denne elleveren er etter all sannsynlighet: Håkon Opdal – Bjørn Dahl, Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Örn Bjarnason, Erlend Hanstveit – Erik Huseklepp, Jan Gunnar Solli, Eirik Bakke, Petter Vaagan Moen – Thorstein Helstad, og Azar Karadas. Med alle skadene så gir A-laget seg selv.

Hvis Demba Nyrén blir skadefri og hvis Gylfi Einarsson kommer i form, kan de bli aktuelle.

Jeg tror Mjelde har valgt rett taktikk – det er ikke tid til annet.

Hva mener du? Er det riktig å toppe laget allerede nå? Og synes du at Mjelde har plukket ut de rette spillerne?

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer