Vil Aabrekk styrke Brann?

bildeMåten Espen Steffensen måtte forlate Brann på har vært et hett tema de siste ukene, men nå er bølgene i ferd med å legge seg. Det er tid for å se på nærmere på Branns nye hjelpetrener. Harald Aabrekk er nemlig en helt annen type enn rolige Steffensen.

Harald Aabrekk har sterke meninger, engasjement og en enorm kjærlighet til spillet. Han har erfaring og rutine så det holder. Han har blant annet vært trener for Sogndal, Tromsø og Brann, og han har vært assistenttrener på landslaget. Aabrekk er en kapasitet, en mann med store kunnskaper om fotball, som også liker å formilde sine kunnskaper til spillerne. Brann har fått en hjelpetrener som man legger merke til. Første tegn på at Aabrekk er tilbake så vi i kampen mot Marseille. Det ekstremt lave presset og de kompakte firerne tydet på at Aabrekk hadde vært med å legge taktikken

Siden han kom inn i varmen, er det også han som har styrt treningene. Nå er det han som har regien på både formasjonstreningene og dødballøvelsene.

Noe som igjen demonstrerer en av Mjeldes fremste lederegenskaper, evnen til å bruke den kompetansen han har rundt seg.

Dette betyr muligens at vi vil få se Brann i annen utgave på søndag, at det vil bli forandringer. Om det blir en bedre utgave gjenstår å se.

Hva tror du? Vil Aabrekk styrke Brann?

Tags: , , , ,

Kommentarer