Er Bech rett mann?

bildeEr Semb rett mann? Er Nilsen rett mann? Er Bech rett mann? Det er overskrifter som har figurert på bloggen i det siste. Etter hvert som små rykter siver ut fra Idrettsveien, blir vi nysgjerrige og engasjerte supportere nødt til å omstille oss og tenke nytt. Denne gangen er det snakk om en danske. 42 år gamle. Troels Bech. Esbjerg-treneren er i samtaler med Brann. Jeg har foreløpig ikke hatt tid til å gå han etter i sømmene, men uttalelsene til den tidligere Lyn-spilleren Kristian Flittie Onstad, som nå spiller i Esbjerg, er i musikk i mine ører. Han beskriver Bech slik:

­ – Han er en entusiastisk type på treningsfeltet. Han er autoritær i den forstand at han er tydelig på hva han vil og vet hva han mener. Han har veldig gode kunnskaper om hvordan fotball skal spilles. Spesielt den offensive delen. Vi har en egen fysisk trener, men jeg har inntrykk av at Troels liker å gjøre mye selv.

Men han poengterer også at Bech ikke er like dyktig på det defensive som det offensive, og Esbjerg ligger i øyeblikket på sisteplass i den danske superligaen. Det er ikke musikk i mine ører.

I BT blir CV-en hans oppsummert slik: » Etter at den aktive spillerkarrieren var over, startet han i 1994 som assistenttrener i Viborg. I 1997 var han hovedtrener for damelaget til Hjortshøj-Egå. Deretter fulgte to år som trener for Horsens, før det ble to år i Ikast. Fra 2000 til 2002 var han hovedtrener for OB, før det ble et mellomår fra 2002 til 2003 i Midtjylland. Deretter vendte han tilbake til OB., før han overtok Esbjerg.

Jeg er spent.

Hva tror du? Har dansken noe å tilføre Brann?

Tags: , , , , , ,

Kommentarer