Gjør Hardball det på ny?

bildeSteinar Nilsen har, før Brann har spilt en eneste kamp under hans ledelse, tatt byen med storm. Man skal lete vel og lenge etter noen som stiller seg negativ til vår nye trener. Alt tyder på at treningene har høy kvalitet, og alt tyder på at han har en gjennomtenkt plan med det han bedriver. Han stiller høye krav til sine omgivelser, og ikke minst til seg selv.

Dessuten vet han å ordlegge seg i pressen. Gang på gang serverer han gullkorn til alle Brann-supportere:

«Vi er tross alt Brann, vi må ha stolthet nok til å kunne si at hvis spilleren er usikker på om han vil spille for oss, så er han kanskje ikke den rette for oss»

«Dette er ingen ferie».

«Primadonnanykker er noe jeg ikke vet hva er»

«Klippekort vil overhodet ikke eksistere så lenge jeg er Brann-trener»

Den nye Brann-treneren ordlegger seg, med innsikt, begeistring og humor. Og en slik entusiasme som han nå er i ferd med å skape, får positive ringvirkninger. En ting er det at partoutsalget går bra, noe annet, og kanskje enda viktigere, er det at Hardball nå begynner å røre på seg igjen.

En av de store forskjellene mellom 2007 og 2008, var at Hardball var tungt tilstede i gullsesongen, og nærmest fraværende i fjorårets fiaskosesong. Det er en kjensgjerning at Brann aldri hadde tatt verken sølv eller gull i 2006 og 2007 uten investorselskapets hjelp. De åpnet pengesekken og finansierte så godt som alle de viktigste kjøpene til Brann. Da selvtilliten til Brann ble i overkant høy, da de trodde at de muligens kunne klare seg uten Hardball, fikk det brutale konsekvenser.  

Nå er de imidlertid på banen igjen og er klar for å slenge seg med på Steinar Nilsen-bølgen.

  • – Det ser ut som det er blitt fyr i peisen med ny trener. Spennende, sier Hardballs styreformann Svein Ove Strømmen i dagens BT.

Hvis det skjer, antar jeg at vi går en riktig så fin sesong i møte. En god trener + et gavmildt investorselskap kan gi poeng på bok.

Er det Hardball som skal redde oss nok en gang?

Tags: , , , , , , , , ,

Kommentarer