Mellom Kvisvik og Moen

Så er det omsider bekreftet: Super-Ray forlater oss. Det er svært vanskelig å forstå hvorfor det skjer nå. Nå som vi for en gangs skyld har muligheten til å ta gull. Jeg har inderlig lyst til å bli forbannet på noen, men jeg vet at Peddien har gjort alt for å holde på han. Og Super-Ray har nok sine grunner til å reise østover. Av og til er det ting som er viktigere enn fotball. Det må vi bare akseptere. Vel hjem, Super-Ray.

Brann har ventet med å offentliggjøre denne overgangen til de hadde en erstatter på plass. Vi er godt fornøyde med at vi har fått tak i et av Norges største talenter, og det rett foran nesen på Rbk og Vif. Deilig.

Men mellom juli og sesongslutt står vi uten en venstrekant. Det er bekymringsfullt. En av våre største konkurrenter har forsterket stallen med en landslagsspiller, mens vi har avgitt en landslagsspiller. Brann ser ut til å være svekket.

Hva skal vi gjøre til høsten? Har Peddien et ess i ermet? Er Trond Fredrik Ludvigsen eller Tommy Øren på vei? Hvis så ikke er tilfelle funderer jeg på hva vi skal finne på.

Knudsen er et alternativ. Brann vil bli defensivt tryggere med han på venstrekanten. Men vi kan ikke forvente spesielle offensive bidrag fra han, tror jeg.
Hanstveit kan flyttes frem. Han har både teknikk og overblikk. Men vil han klare å omstille seg?
En annen mulighet er Winters. Han er for god til å være reserve. Kanskje han har noe å bidra med på kanten?
Skal vi legge om systemet? Spille med Andresen, Scharner og Haugen i midten, Winters og Sæternes på topp, og la Charlie være et bindeledd mellom midtbanen og angrepet?
Hva med Helegbe? Er det han som er jokeren?

Hva mener du? Hvordan skal vi fungere før Moen ankommer?

Svar på forrige quiz: Odd Johnsen scoret Branns mål i 1-1 kampen mot Mjøndalen, som

Tags: , , , ,

Kommentarer