Hvem er vårens Brannspiller?

Brann-bloggen kårer vårens Brannspiller. Her er mine kandidater:

Håkon Opdal: Oddas store sønn har vært usedvanlig god denne våren. Måtte det fortsette slik. Gjør fortsatt noen rare ting i feltet.

Bengt Sæternes: Scoret et vakkert mål mot Vif og et deilig hat-trick mot Lsk. Ligger på andreplass på toppscorer-listen. De siste kampene før ferien har han vært noe anonym.

Paul Scharner: Løpsmaskin med målteft. Har vært fantastisk god i mange av kampene. Går på utallige løp, men etterlater seg dermed også store kontringsrom. 5 mål.

Martin Andresen: Hadde to treninger med laget før sesongen startet. Har likevel imponert. Slår smarte pasninger og stabiliserer midtbanen. En vits at han ikke er kaptein. Scoret årets mål mot Start.

Olafur Ørn Bjarnason: Islendingen som ikke stjeler de store overskriftene har hatt en fin vår. Taklingsstrek og markeringssikker. Undervurdert.

Charlie Miller: I begynnelsen av sesongen spilte han høyrekant. Viste at det ikke er en plass for han. Da han ble flyttet frem som spiss ble det derimot fart i sakene. Uforglemmelig hat-trick mot trønderne.

Hva mener du? Hvem er vårens Brannspiller?

Svar på forrige quiz:

Tags: , , , , , ,

Kommentarer