Ritualer

Det nærmer seg årets kamp. På lørdag handler det ikke bare om poeng, men også om ære og prestisje (og i mitt tilfelle om ti flasker vin). Derfor er særdeles viktig at vi supportere gjør det som er mulig for at Brann skal vinne.

Jeg tror alle Brann-supportere har en bestemt måte å forberede seg til kamp på. Han som sitter ved siden av meg på stadion må for eksempel ha på seg et Brann-skjerf under kamp. Hvis han ikke har det er han overbevist om at Brann taper. Dessverre for han er han ganske glemsk; på hver eneste hjemmekamp må han kjøpe et nytt.

Mitt personlige lykkeplagg er en rød undikk. Den begynte jeg å bruke for to år siden. Branns opptur i 2003 startet på mange måter med den. Brann har omtrent aldri tapt når jeg har hatt den på meg. Under Molde-kampen forrige lørdag glemte jeg å ta den på meg. Utilgivelig, og jeg påtar meg litt av skylden for nederlaget.

Jeg tror også at det betyr ulykke å svare på tekstmeldinger under kamp. Så sant ikke Brann leder med tre mål og det er tre minutter igjen å spille, lar jeg mobiltelefonen ligge i ro.

Hva er dine Brann-ritualer?

Svar på forrige quiz: Ray Freeman var Branns trener i 1972 og 1973. Dabnile Hansen og Tor divel hadde rett svar.
Dagens quiz: Hvilken plass fikk Brann i serien i 1990?

Tags: , , , , , ,

Kommentarer