Hvordan vinne over Vif?

Møtet med Vålerenga er en skjebnekamp. Hvis Brann vinner passerer vi de på tabellen og snuser på gullet igjen. Taper vi kan vi være hektet av.

I løpet av den siste uken har Monsamjeldens spilleopplegg igjen vært debattert. Paul Scharner har mildt sagt vært oppgitt over treneren sin. Den striden håper jeg nå er løst.

Denne gangen er imidlertid vilje til å vinne, løpsstyrke og samhold viktigere enn valg av taktikk. Dette blir en krig av en kamp, og den som vinner flest dueller vinner kampen. Derfor synes jeg at det er helt essensielt at Kongen på Haugen starter. Ingen løper mer enn han; ingen vinner flere dueller enn han, og ingen plager motstanderne mer enn han. Sammen med Scharner kan han radere ut snobbene på Vålerengas midtbane.

Kantene våre er et problem nå for tiden. Hva med å sette Kalven inn på backen og skyve Hanstveit frem på venstrekant?

Disse elleve synes jeg bør starte:
Opdal
Ørn 2, Ørn 1,Soma, Kalven
Knudsen, Scharner, Haugen, Hanstveit
Miller, Sæternes

Hva mener du? Hvordan skal vi vinne over Vålerenga?

P.S. Flo og Kjenner lurte oss i 1997. Det har vi ikke glemt og heller ikke tilgitt. Men la oss likevel opptre med verdighet; la oss unngå sjikane og idiotfakter. Hvis ikke er det Flo som vil få all sympatien, og resten av landet vil oppfatte oss som en gjeng med apekatter.

Svar på forrige quiz: Brann kom på 4. plass i 1990. Dette visste

Tags: , , , , ,

Kommentarer