Royal League

Er det realistisk å tro at Brann kan bli blant de fire beste i årets serie?

Etter Lillestrøm-kampen var det mange, blant annet Martin Andresen
som avskrev den muligheten. Men etter Startseieren var optimismen tilbake igjen.

Mons Ivar Mjelde
er en av flere som mener at en deltakelse i kommende Royal League er mulig.

Det er fem serierunder igjen å spille i årets serie. Hvis Brann vinner de resterende kampene kan de sikre seg 15 nye poeng. Brann har i øyeblikket 32. Lillestrøm på fjerde, og Viking på tredjeplass har 37. Det er altså bare fem små poeng opp.

Viking skal møte to bunnlag, Brann Vif og Ham-Kam. De har tre hjemmekamper igjen.

Lillestrøm har et tilsynelatende enkelt program igjen. De skal møte fem bunnlag som alle er i desperat poengnød. Tre av disse kampene skal spilles på Åråsen, der de kun har tapt en gang i år.

Lyn som ligger på femteplass har også tre hjemmekamper igjen, blant annet mot Brann. De skal ellers møte: Vif, Tromsø, Aafk og Bodø/Glimt.

Odd, som puster Brann i nakken, og har vært høstens beste lag, kan heller ikke avskrives. De skal møte: Rbk, Molde, Ham-Kam, Brann og Vif.

Brann har vært høstens store skuffelse. De har kun vunnet to seriekamper. Men kampen mot Start viste at de forhåpentligvis er tilbake i god gammel form. Brann skal møte Lyn, Viking, Rbk, Odd og Ham-Kam. Altså ingen enkle motstandere og tre av dem på bortebane.

Hva tror du? Kan Brann klare å kvalifisere seg til Royal League?

Svar på forrige quiz: I cupfinalen mellom Strømsgodset og Rbk i 1991 var det de tidligere Brannspillerne Trond Noreide og Odd Johnsen (2) som sørget for målene til Sif. Det visste olveball og Change.
Dagens quiz: I 1993 vant Brann 6-1 over Fyllingen på Varden. To Brann spillere scoret hattrick i denne kampen. Hvem?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer