Hvem blir neste på landslaget?

I år har det vært få Brann-spillere på det norske landslaget. Skader har satt både Martin Andresen og Bengt Sæternes på sidelinjen. Hvis vi ser bort i fra disse storspillerne, lurer jeg på hvem som kan bli den neste Brann-spiller med det norske flagget på brystet?

Her er noen kandidater:
Håkon Opdal: Hadde en god og stabil sesong uten at Hareide eller Jamtfall la merke til det. Fortsetter han fremgangen bør han snart bli aktuell.

Erlend Hanstveit: Avsluttet sesongen med et par meget gode matcher. Har tidligere vært i landslagsvarmen. Han fikk da ikke med seg stort annet enn de berømte slagene i Drammen, da Sms-kongen ble banket opp av mediefavoritten John Carew.

Ragnvald Soma: Spilte flere kamper i 2004. Satt ut i år. Kan han komme tilbake?

Helge Haugen: Hareide har sans for løpsmaskiner. Gjør Brann en god sesong neste år er det ikke usannsynlig.

Erik Huseklepp: Debuterte på U21 i år. Fortsetter han fremgangen kan han fort bli aktuell.

Trond Fredrik Ludvigsen: Hvis han finner tilbake til formen han hadde før han ble proff i Tyskland vil Hareide bli obs på han. Høyrekanten var dessuten et problem for Norge i år.

Petter Vaagan Moen: Drillo har allerede spådd han en landslagskarriere.

Hva tror du? Hvem blir neste Brann-spiller på landslaget?

Svar på forrige quiz: Brann betalte i 1997 1,5 millioner for Morten Pettersen. Start gjorde et røversalg. Rett svar hadde: cjt, Goat collector, Che, Change, Maren, Paal E. på BBB, Bobbi Bubblemann og Gamlefar.
Dagens quiz: Har faren til Erik Huseklepp spilt på landslaget?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer