Arrogant eller folkelig?

Entreprenørene som la inn anbud på byggingen av den nye hovedtribunen, men ikke fikk tilslaget, er særdeles lite fornøyd med måten de har blitt behandlet av Brann på. Ingen av dem ble kontaktet da Veidekke trakk seg.

Det er ikke første gang at noen føler seg dårlig behandlet av Brann. Gjengen oppe i Idrettsveien har alltid hatt et rykte på seg for å være arrogante og lite folklige. Bare spør investorene som tapte millioner på Brann i løpet av 90-tallet. Eller journalister og fotografer som alltid blir møtt med velvilje og vennlighet på Lerkendal og andre steder i landet. Bare ikke på Brann Stadion.

Nå har heldigvis dette bedret seg de siste årene. Brann har selv vært klar over problemet. De har til og med vedtatt at de skal være ydmyke og inkluderende.

Men som vi vet: teori er en ting, praksis noe helt annet.

Hva mener du? Dreier denne saken seg om sytete entreprenører ? Eller er det Brann som ikke har lært av tidligere feil? Er det fortsatt en klubb som sliter med folkeligheten?

Svar på forrige quiz: Ingvald Huseklepp, faren til Erik, spilte aldri noen offisiell landskamp. Men han fikk dog med seg en lite presselandskamp. Ikke verst bare det. «Gjenganger» hadde helt rett svar.
Dagens quiz: Hvor mange 6. plasser har Brann tatt siden eliteserien ble innført? Og i hvilke år?

Tags: , ,

Kommentarer